Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 februarie 2023
1789 • A fost ales primul pre?edinte al SUA, George Washington
1847 • Se inaugureaza Teatrul de la Copou din Iasi
1852 • Se naste Ion Luca Caragiale
1884 • A fost publicata prima editie a Oxford English Dictionary
1894 • Se naste Lucian Grigorescu
1896 • Premiera mondiala a operei "Boema" de Puccini, la Torino
Recomandări
Program Teatrul Coquette: 24 martie - 28 martie 2017
(Teatru)

Teatrul Coquette va invita vineri, 24 martie 2017, la ora 17.00 la spectacolul de tratu Kalif Storch.
Das Theaterstück ist von den wunderbaren Märchen aus “1001 Nächte” inspiriert und basiert auf das wohlbekannte Märchen von Wilhelm Hauff, eine schöne Geschichte mit viel Humor. 
Dem launischen und immer gelangweilten Kalif wird eine Falle von der bösen Hexe Kashira gelegt. Er zusammen mit seinem Großvezier werden in Störche verwandelt durch die Macht eines Zaubertranks. Sie müssen die Stadt und das Land und natürlich sich selbst retten, da inzwischen Mizra, Kashiras Sohn, den Thron aus Bagdad besetzt hat. 
Wie werden es die beiden schaffen wieder Menschen zu werden? Sie bekommen Hilfe von einer Eule, eigentlich einer indischen Prinzessin, die von derselben Hexe verzaubert wurde, als Rache, weil die Prinzessin nicht ihren Sohn Mizra heiraten wollte. Sie machen zusammen einen Plan und schaffen es sich wieder in menschlicher Gestalt zu verwandeln. Viel Musik, viel Humor, eine schöne Moral. 
Mit: Bruno Mastan, Ruxandra Balsaau und Ingrid Bonta
Bühnenbild: Daniel Divrician
Reservierungen: 0754 990 017 oder rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Califul Barza – in limba germana
Spectacolul este inspirat din minunatele poveati din “1001 Nopti” ai este dramatizarea basmului “Califul Barza” a lui Wilhelm Hauff, o frumoasa poveste construita cu mult umor adecvat atat copiilor cat ai adultilor, carora le promitem deamenea o portie buna de ras duminica dimineata. 
Pretentiosului calif i se intinde de catre vicleana ai razbunatoarea vrajitoare Kashira o cursa, din care el impreuna cu marele vizir trebuie sa iasa cu brio, pentru a salva oraaul din ghearele lui Mizra, fiul Kashirei. Vrajitoarea le vinde o licoare fermecata, care ii transforma in orice animal. Aceatia uita cuvantul magic de transformare ai astfel raman berze. Cum vor reuai sa redevina oameni cei doi pacaliti veti vedea. Pentru a se salva trec prin diferite peripetii, dar primesc ajutorul unei preafrumoase printese, transformata in bufnita de catre aceeaai vrajitoare, ca razbunare ca aceasta a refuzat sa se casatoreasca cu Mizra. 
Cu: Bruna Mastan, Ruxandra Balasu si Ingrid Bonta
Scenografia: Daniel Divrician
Rezervari la tel. 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro

Afis Kalif germana


Sambata 25 martie 2017  la ora 19.30
MOSTENIREA de Lucia Verona

Olga Delia Mateescu este „mostenitoarea” de la Teatrul Coquette. Mireille Petit, o femeie misterioasa si plina de farmec isi indeplineate visul de o viata, acela de a locui in Paris si a fi cetatean francez. Ce a sacrificat ea pentru acest vis? A devenit captiva in propriul vis, fara a mai exista cale de scapare si e ca o pasare intr-o colivie de aur. 
In urma unei calatorii in Martinica, o sora se substituie celeilalte, mizand pe asemanarea fizica dintre ele. De aici incep sa apara pericolele de a fi descoperita si acum trecutul secret al surorii o ia prin surprindere, punand-o in situatii care mai de care mai dificile. Ea tine un jurnal video pentru a-si alina singuratatea. Cui i se poate destainui? 
„Mostenirea” de Lucia Verona este un spectacol plin de surprize ai mister, elegant, o combinatie intre comedie, drama ai mister, un spectacol cu gust de sampanie. In ce consta mostenirea? Cine, ce ai de la cine mosteneste? 
Cu: Olga Delia Mateescu 
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonta
Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro 

afis nou MostenireaDuminica 26 martie 2017  la ora 11.00

Muzicantii din Bremen 

Povestea noastra este dramatizarea basmului cu acelasi tilu al Fratilor Grimm. Un spectacol despre prietenie impletit cu mult umor.
Un magarus, un catel, o pisica si un cocos se aduna ca tovarasi de drum si ca viitori muzicanti pentru calatoria spre Bremen, orasul in care pot fi liberi, si in care isi pot petrece batranetile intr-un mod artistic. Cei partu eroi pleaca de acasa pentru ca stapanii lor vor sa scape de ei, si astfel, tovarasii de suferinta pleaca impreuna. Pe drum insa, gasesc o casa, locuita de niste hoti. Ce se va intampla cu simpaticii nostri prieteni? Dar cu simpaticii hoti?
Bilet 20 ron
Cu: Ruxandra Balaau, Celina Nitu ai Ingrid Bonta
Scenografia: Daniel Divrician
Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro 

Afis Muzicanti


Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumparate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, BiletFan, Blt.ro, Mystage ai EventBook.

Marti 28 martie la ora 20.00, spectacolul premiat 
pentru cel mai bun spectacol strain la Festivalul "Nova Drama" din Shumen,
Bulgaria, si care a fost la cel mai mare festival de teatru din Asia
"Bharat Rang Mahotsav" din New Deli, India.
COLONELUL SI PASARILE de Hristo Boytchev

In curtea unui azil de nebuni se rataceste un pachet cu uniforme ONU. Asta e suficient pentru ca pacientii sa interpreteze totul ca pe un tainic semn militar si sa se inroleze in propria lor armata. Un fel de "M.A.S.H" cu accente balcanice. 
O comedie de exceptie, care contine din plin comic de situatie. Oare cum se prezinta patru nebuni la o prima instructie militara? Un sir de coincidente pune in miscare mica trupa de nebuni, care acum joaca un joc cu reguli pe care le pot respecta, prin urmare nu mai sunt considerati nebuni. Colonelul impreuna cu mica lui divizie de lupta formata dintr-o nebuna cu dubla personalitate (una dintre cele doua personalitati fiind sergent), una care sufera de delir mistic si una care se crede extrem de mica hotaraste sa-si ia destinul in maini si sa plece la Strassbourg ca sa devina detasament ONU.
Spectacolul a fost laureat la Festivalul International de Teatru NOVA DRAMA din Shumen, Bulgaria cu premiul pentru Cel Mai Bun Spectacol Strain si a participat la Festivalul International de Teatru “Bharat Rang Mahotsav” din New Delhi, India, cel mai mare festival de teatru din Asia. 
Distributie: Ruxandra Balasu, Cristian Dumitru, Celina Nitu, Alexandra Gabriela Nita si Iulia Carnaru 
Scenografia: Daniel Divrician
Regia: Ingrid Bonta
Rezervari la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro
www.teatrulcoquette.ro 

Afis COLONEL CRISTI


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate