Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Editura Cartea Copiilor lansează un nou titlu semnat de Eric Carle: “Păianjenul cel harnic”
(Literatură)
Editura Cartea Copiilor lanseaza „Paianjenul cel harnic”, o noua carte scrisa si ilustrata de celebrul Eric Carle. Aceasta spune povestea unui paianjen care isi tese neobosit panza pe gardul unei ferme, dovedind multa seriozitate si perseverenta in dorinta lui de a-si duce munca la bun sfarsit.
Fie ca suntem copii sau adulti, cu totii avem o multime de dorinte. Unele mai mici, altele mai mari, unele fara rost, dar foarte atragatoare pe moment, iar altele dificil de indeplinit, dar de o importanta uriasa. Cartea „Paianjenul cel harnic” le explica micilor cititori ca succesul in viata depinde si de abilitatea de a te concentra, de a urmari un scop precis, de a face ce trebuie la momentul potrivit si de a nu te lasa ademenit de lucruri facile, dar atractive, atunci cand vrei sa realizezi ceva important.

„Paianjenul cel harnic” este a treisprezecea carte tradusa de Cartea Copiilor din portofoliul lui Eric Carle si prezinta, asa cum scriitorul i-a obisnuit deja pe copii, o frantura din universul mereu surprinzator al necuvantatoarelor. Paginile cartii sunt cartonate integral si au colturi rotunjite, pentru siguranta celor mici. in plus, peste ilustratii este aplicata o imprimare in relief, care ii ajuta pe copii sa descopere paianjenul si panza sa, nu numai cu privirea, ci si prin pipait.

Eric Carle este recunoscut si iubit in intreaga lume pentru originalitatea ilustratiilor si designul inovativ al cartilor pentru copii pe care le-a creat. Cea mai cunoscuta dintre cartile sale, "Omida mancacioasa" (The Very Hungry Caterpillar), publicata in 1969, a castigat inimile a milioane de copii din toate colturile lumii, a fost tradusa in 45 de limbi si s-a vandut in peste 25 de milioane de exemplare. Eric Carle a ilustrat peste 70 de carti si multe dintre ele au devenit best-seller, ajungand la vanzari de peste 84 milioane de exemplare in toata lumea.

Cartea „Paianjenul cel harnic” este recomandata copiilor pana la 7 ani si este disponibila pe site-ul editurii (www.carteacopiilor.ro) la pretul de 33 lei. La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor ofera de fiecare data o carte cadou. in aceasta perioada, cartea cadou este „Uite ce-a iesit din ou”, de Margaret Wise Brown.

Paianjenul cel harnic - detaliu (1)


Paianjenul cel harnic - coperta


Paianjenul cel harnic - detaliu (2)


Despre editura Cartea Copiilor

Cartea Copiilor, prezenta de 10 ani in peisajul editorial din Romania, este una dintre cele mai iubite edituri de carti pentru copii de la noi. Cartea Copiilor publica titluri contemporane din literatura pentru copii, deopotriva romana si internationala (Victoria Patrascu, Iulia Iordan, Andreea Constantin, Eric Carle, Dick Bruna, Astrid Lindgren, Don Freeman, Roger Duvoisin, Elsa Beskow, Julia Donaldson, Arnold Lobel etc.). Nivelul literar ridicat al textelor si valoarea ilustratiilor, realizate de artisti profesionisti, sunt mijloacele prin care Cartea Copiilor urmareste stimularea creativitatii, a spiritului critic, dezvoltarea capacitatii de a gandi liber si formarea unei atitudini deschise si tolerante. Mai multe detalii despre cartile editurii Cartea Copiilor sunt disponibile la www.carteacopiilor.ro.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate