Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
Bucharest Jazz Festival 2017: în luna iulie jazzul se aude cel mai bine în stradă
(Muzică)
Concerte live in Piata George Enescu, workshop-uri, conferinte si expozitii, clubul festivalului si noul concurs New Jazz Voices la cea de-a sasea editie Bucharest Jazz Festival.
Festivalul care, in fiecare an, readuce publicului muzica nascuta pe strada, Bucharest Jazz Festival revine in iulie cu sapte zile de concerte si evenimente cu acces liber pentru turisti si bucuresteni.
Organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB, a sasea editie Bucharest Jazz Festival aduce la Bucuresti, in perioada 3-9 iulie, nume consacrate ale jazzului international, tinere talente, jurnalisti, teoreticieni, muzicieni si specialisti in jazz pentru concertele live din Piata Enescu si evenimentele conexe de la ARCUB.

Dupa ce in 2016, publicul s-a bucurat de prestatiile live ale unor vedete ale jazzului international, precum Kenny Werner, Mino Cinelu, Theodosii Spasov si, ulterior, de prezenta lor la ARCUB, unde au sustinut o serie de workshop-uri, Bucharest Jazz Festival pastreaza componenta de evenimente de zi si de seara, dar adauga o componenta inedita, cea a intâlnirilor de noapte, in continuarea concertelor din Piata George Enescu.

Programul celor sapte zile de festival include astfel in 2017 evenimentele conexe de la ARCUB, concertele live din Piata George Enescu si, in premiera pentru publicul de jazz, Gabroveni Jazz Club de la ARCUB.

Intre 3 si 9 iulie, ARCUB gazduieste in fiecare zi, de la ora 12, evenimentele conexe Bucharest Jazz Festival, de la expozitii de fotografie de jazz, conferinte, workshop-uri si intâlniri cu jazzmani si specialisti in domeniu.

Respectand traditia festivalului, concertele din Piata George Enescu incep din a treia zi de festival, de miercuri, 5 iulie si continua in fiecare seara, pâna duminica, 9 iulie.

Una dintre noutatile programului Bucharest Jazz Festival 2017 este Gabroveni Jazz Club, sau clubul festivalului, rezervat live session-urilor si improvizatiilor de jazz in afara programului din festival. In fiecare seara, dupa concertele din Piata George Enescu, ARCUB invita artistii si fanii festivalului la sediul din strada Lispcani 84-90, pentru intâlniri muzicale in cadrul Gabroveni Jazz Club, in perioada 4-9 iulie 2017.

Initiat in 2015, programul anual de comisionari Bucharest Jazz Festival - New Jazz Works devine anul acesta New Jazz Voices, o componenta esentiala a festivalului prin care organizatorii isi propun sa descopere si sa promoveze noile voci ale jazzului romanesc.

Mai multe detalii pe 
www.bucharestjazzfestival.ro
www.arcub.ro

Misiunea Primariei Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, este sa celebreze mostenirea culturala a orasului si a bucurestenilor, sa ocroteasca si sa promoveze identitatile creative ale metropolei contemporane si sa pozitioneze Bucurestiul pe harta culturala a Europei. 

De 21 de ani, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti transforma orasul prin intermediul culturii. Festivaluri de traditie, precum B-FIT in the Street!, Bucharest Music Film Festival, Bucharest Jazz Festival, Spotlight, Sound & Vision umplu strazile orasului de culoare, muzica si creativitate. 

ARCUB. Eveniment. Strada. Teatru. Expozitie. Concert. Festival. 
Spatiul de intâlnire pentru arta si cultura Bucurestiului. 

BJF_2017_afis_web


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate