Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Traffic Strings @Sala Radio din București
(Muzică)
Sambata 24 Iunie incepand cu ora 19.00, la sala Radio din Bucuresti, Traffic Strings va invita sa audiati concertul Tango Aficionado.
Acest  concert va cuprinde un  frumos buchet de tangouri argentiniene autentice care vor fi cantate intr-o forma instrumentala inovatoare. Este cu siguranta o surpriza atunci cand orchestratia pentru muzica de tango presupune folosirea naiului la care se adauga cvintetul de coarde, acordeonul, pianul si pe alocuri instrumente de percutie.
Piesele vor fi cantate de catre Traffic Strings, ca de obicei, sub forma unor aranjamente speciale. Pigmentate in permanenta cu efecte de pizzicato, glissando, ricochée, tambour etc…, acestea necesita abilitati care sfideaza normalul cu care suntem obisnuiti cand e vorba de instrumentele caracteristice muzicii clasice.  
24 Iunie este alegerea perfecta pentru pasionatii de Tango cat si pentru toti iubitorii de muzica buna in general deoarece Traffic Strings va va transfera o stare de bine iar viata va fi mai frumoasa deoarece veti dobandi mai multa bucurie si speranta.
Cu siguranta va fi o seara de care va veti aduce aminte.

Muzicienii grupului Traffic Strings canta cu emotie si virtuozitate, gasind expresia veritabila fiecarui gen muzical pe care il abordeaza. Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compozitilor originale, Traffic Strings si-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic” . 

“Traffic Strings are cate ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de mostenirea muzicala a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz sau  Tango , Traffic Strings transfera publicului o stare de bine contagioasa”.

“Traffic Strings practica o muzica care nu apartine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici si numele grupului de Traffic Strings, care simbolizeaza salturile continue pe care acestia le fac in istoria muzicii”. “Compozitii ce apartin genului de muzica clasica dar si  tango , jazz sau chiar rock-ul instrumental  li se par  alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspira si li se pare valoros".

“De la concertele lor iesi plin de energie iar viata este intotdeuna mai frumoasa dupa ce iti administrezi o pilula de Traffic Strings. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor. Muzica lor acroseaza tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta” .
 

image003


Bilete online la:
My stage: https://www.mystage.ro/spectacole/traffic-strings-tango-aficionado-521
Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-tango-aficionado-bucuresti-sala-radio-459903/event.html
Bilete.ro:  https://www.bilete.ro/tango-aficionado/tango-aficionado-24-iun-2017/
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate