Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
26 ianuarie 2023
Recomandări
Răzvan Exarhu își lansează prima carte, “Fericirea e un ac de siguranță”, pe 18 mai
(Literatură)
Curtea Veche Publishing si Libraria Carturesti Verona va invita joi, 18 mai 2017, la o intalnire cu autorul, povestitorul, ironicul, curiosul, carismaticul Razvan Exarhu, cu ocazia lansarii primei sale carti, “Fericirea e un ac de siguranta”, cu ilustratii de Andreea Chirica. O carte care va va face sa radeti cu lacrimi, dar si sa plangeti la cateva randuri distanta.
 
Veti putea afla ca sanatatea e sanatoasa, ca “laicul pe Facebook a devenit o forma a credintei”, ca slapul si saorma cu de toate ar trebui sa figureze pe stema Romaniei... Cartea cuprinde multe informatii utile: cand ar trebui sa te culci la loc ca sa nu dai foc la casa, ce poate fi mai cool decat sa fii hipster, de ce iubiti sportul daca fumati mult? Veti putea citi si despre o fericire trista, despre o altfel de Romanie, care nu mai exista, despre cum ne pierdem viata incercand sa traim.  

Lansarea va avea loc incepand cu ora 18.00 in pergola din Gradina Verona (Libraria Carturesti Verona, Strada Pictor Arthur Verona 13-15, Bucuresti). La eveniment vor fi prezente si Andreea Chirica, ilustratoarea cartii, si Irén Arsene Máté, co-fondatoarea Curtea Veche Publishing. Dupa ce ultimele zile au insemnat un schimb de intrebari provocatoare si raspunsuri pe masura pe retelele de socializare in jurul hashtag-ului #acdesiguranta, Razvan Exarhu va raspunde acum si intrebarilor publicului.

Participarea la eveniment este gratuita in limita locurilor disponibile, pe baza unei rezervari la adresa evenimente@curteaveche.ro. Evenimentul este posibil cu sprijinul partenerilor Iqos si Klarmedia.

„In limba e placerea!” - una dintre vorbele favorite ale lui Razvan Exarhu, om de radio, de televiziune, bucatar si acum autorul unei carti cu fericirea in titlu. De la primul rand scris se simte ca ii place sa vorbeasca, in aceeasi masura in care ii place sa observe si sa asculte. E acel tip de povestitor pentru care tacerea si cuvintele sunt la fel de importante. Iar curiozitatea lui tandra si cruda, in acelasi timp, compune un tablou viu in care se amesteca emotiile primei zile de scoala, slapii tarsaiti ai romanilor, relatia dintre eschimosi si raw-veganism, revolta anti sistem, alcoolul, cartile, crucile facute in autobuze, prietenia, urzicile, cliseele, narcisismul din social media, ecologia, salata boeuf, hipsterii, postul, bunicul lui Bob Marley, traditiile pierdute, biciclistii aroganti, discutiile cu parintii, nostalgia, cretinii, obsesia pentru viata sanatoasa si multe alte subiecte care ne umplu vietile si conversatiile, ne indigneaza si totodata ne emotioneaza.

razvan-exarhu-ps2


Cartea "Fericirea e un ac de siguranta" este disponibila pe www.curteaveche.ro si in librariile din toata tara la pretul de 33 de lei.

[Raft] Exarhu-01
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate