Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 octombrie 2019
1754 • S-au inaugurat primele scoli din Blaj, nucleul viitorului seminar si gimnaziu
1833 • Se naste Alfred Nobel, chimist si industrias suedez, inventatorul dinamitei si fondatorul Premiului Nobel (d.1896)
1866 • A avut loc premiera operei "Viata pariziana", de Jacques Offenbach
1870 • Se naste Ivan Alexeevici Bunin, scriitor rus, laureat al Premiului Nobel (d.1953)
1871 • S-a constituit Societatea Filarmonica din Timisoara
1945 • Se naste Nikita Mihalkov, actor si regizor rus.
Recomandări
Cântăreața Candice Hoyes aduce emoția jazzului newyorkez la ArCub
(Muzică)
Candice Hoyes, una dintre cele mai captivante si expresive voci de jazz americane, concerteaza la ARCUB, duminica, 11 iunie 2017, la ora 19:00. Artista va canta alaturi de celebrul pianist si compozitor Cédric Hanriot.
Descrisa de publicatia Jazziz drept "sublima si totusi romantica", Candice Hoyes abordeaza intr-o maniera fluida si versatila mai multe genuri muzicale. Artista reuseste sa isi transforme cu rapiditate publicul in fani, prin stilul de interpretare clasic, liric si plin de emotie.

Cantareata americana de origine jamaicana se considera un veritabil storyteller, cu o inspiratie ce vine din surse ce rar sunt combinate. Candice Hoyes si-a petrecut copilaria ascultand muzica unor artisti ca Ella Fitzgerald, Billie Holiday si Sade, concomitent cu studiul pianului si activitatea din corul bisericii. Astazi, artista creeaza o muzica atemporala, iar cel mai recent album al ei, “On a Turquoise Cloud”, o dovedeste din plin. 

Materialul discografic lansat in mod independent si produs de Ulysses Owens Jr. a urcat rapid pe locul 10 in topurile americane de jazz. Albumul cuprinde compozitii rare ale renumitului compozitor si pianist american Duke Ellington, reinterpretate sub forma unor cantece de activism si eliberare. 

Candice Hoyes prezinta frecvent un show care o omagiaza pe renumita cantareata de jazz Ella Fitzgerald, in cadrul unor evenimente cunoscute precum New York Hot Jazz Festival, Festivalul de Jazz al Femeii de la Centrul pentru Cercetare in Cultura Afro-americana din Schomburg, Music at Google, precum si pe scenele de la Centrul Fisher de Arte Performantive din New York, Centrul Artistic Yamaha sau Muzeul de Arta Contemporana din Raleigh. 

Printre artistii consacrati alaturi de care a evoluat cantareata de jazz se numara nume precum Wynton Marsalis, Philip Glass, Wycliffe Gordon si Ted Nash. Radioul public american a evidentiat meritele pe care le are Candice Hoyes in domeniul muzicii si activismului, iar nominalizarea in cadrul galei Black Girls Rock a confirmat eforturile artistei de culoare. 
Mai mult, evolutia si creatia cantaretei au fost prezentate pe larg intr-un reportaj al televiziunii franceze TV 5 Monde, a carei audienta globala se cifreaza la peste 300 de milioane de telespectatori. Candice Hoyes s-a alaturat speakerilor de la conferintele TED, cu performance-ul "What Drives Us"

Biletele pentru concertul din data de 11 iunie 2017, la ARCUB, pot fi achizitionate online de pe arcub.ro si bilet.ro sau de la casa de bilete ARCUB (Strada Lipscani, nr. 84-90).
Pret bilet: 35 lei. Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Candice Hoyes afis


Misiunea Primariei Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, este sa celebreze mostenirea culturala a orasului si a bucurestenilor, sa ocroteasca si sa promoveze identitatile creative ale metropolei contemporane si sa pozitioneze Bucurestiul pe harta culturala a Europei. 
De 21 de ani, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti transforma orasul prin intermediul culturii. Festivaluri de traditie, precum B-FIT in the Street!, Bucharest Music Film Festival, Bucharest Jazz Festival, Spotlight, Sound & Vision umplu strazile orasului de culoare, muzica si creativitate. 
ARCUB. Eveniment. Strada. Teatru. Expozitie. Concert. Festival. 
Spatiul de intalnire pentru arta si cultura Bucurestiului. 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate