Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
Emoția Festivalului Internațional George Enescu, trăită în sălile Grand Cinema & More
(Muzică)
• 21 de  orchestre si ansambluri
• 15 muzicieni.
• 33 de concerte si recitaluri transmise live.
Grand Cinema & More aduce emotia muzicii clasice mai aproape de publicul din cinema, continuand parteneriatul exclusiv cu Festivalul George Enescu. In perioada 2 – 24 septembrie, treizeci si trei dintre concertele care vor avea loc in cadrul festivalului vor putea fi urmarite in transmisiune live in salile cinematografului. 

Ajuns la editia cu numarul douazeci si trei, Festivalul International George Enescu a devenit un adevarat brand de tara, aducand impreuna muzicieni si compozitori din toate colturile lumii. Si anul acesta, unele dintre cele mai importante concerte din programul Festivalului vor putea fi urmarite live la Grand Cinema & More. Transmisiuni din seria Mari Orchestre ale lumii, Concertele de la miezul noptii, Recitaluri si concerte camerale intampina publicul, pe toata durata festivalului, in sali de cinema moderne si confortabile, dotate cu unele dintre cele mai performante sisteme de sunet si imagine. 

Special pentru cei care nu au avut ocazia sa isi achizitioneze bilete pentru Festival sau pur si simplu isi doresc o experienta alternativa de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema & More ofera posibilitatea achizitionarii biletelor pentru transmisiunile in direct online si la casele de bilete. Pretul biletelor standard este de 25 de lei, iar al celor premium, de 30 de lei. Mai mult decat atat, fiecare sase bilete aduc inca unul bonus, iar, la 10 bilete, cumparatorul primeste inca doua. 

Prin parteneriatul cu Festivalul George Enescu reusim sa raspundem unei nevoi pe care am indentificat-o de mult in randul publicului nostru – aceea de spectacole culturale de calitate. Ne bucuram sa putem transmite, si de data aceasta, concerte ale unora dintre cei mai apreciati muzicieni la nivel international, pentru a fi urmarite din salile confortabile ale cinematografului”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Transmiterea concertelor Festivalului Enescu la cinema contribuie la cresterea accesului publicului larg la muzica de calitate. Din acest motiv ne bucura si sustinem continuarea acestui parteneriat cu Grand Cinema & More. In acest an, remarcam si interesul crescut al cinematografelor din tara, ceea ce va permite si iubitorilor muzicii din provincie sa fie mai aproape de noi, prin intermediul tehnologiei”, a declarat Mihai Constantinescu, directorul executiv al Festivalului Enescu. 

Grand Cinema & More faciliteaza transmisiunea concertelor si in alte cinci cinematografe din tara - Cinema Trivale (Pitesti), Cinema Palace (Oradea), Cinema Victoria (Cluj), Cinema One (Brasov) si D'Stars (Timisoara). 
Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe www.grandentertainment.ro. 

Grand Cinema & More_George Enescu-1


Grand Cinema & More, situat in Baneasa Shopping City, acopera o suprafata totala de 14.000 mp si are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunand de 13 sali performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile sa ofere vizionari de film la o calitate premium, adaptate asteptarilor fiecarui spectator.
Grand Cinema & More este mai mult decat un simplu cinematograf. Pe langa filmele de calitate si tehnologia audio-video de ultima generatie, cinematograful din Baneasa Shopping City este primul din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, productii proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale. 
Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din cinematograf, vizitati www.grandentertainment.ro si pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex. 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate