Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
André Rieu și Orchestra Johann Strauss, un concert aniversar transmis la Grand Cinema & More
(Muzică)
Grand Cinema & More invita iubitorii de muzica si spectacol la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii – concertul lui André Rieu de la Maastricht va putea fi urmarit pe 22 si 23 iulie. Transmisiunea este completata de filmari exclusive pentru publicul din cinematografe.
  
Concertul sustinut anual de André Rieu in orasul sau natal, Maastricht, capata anul acesta o noua semnificatie, marcand 30 de ani de la infiintarea Orchestrei Johann Strauss. Despre acest proiect, artistul isi aminteste ca a pornit cu 12 membri, alaturi de care tinea repetitii in salile de curs ale unei scoli primare, ajungand, astazi, sa cante alaturi de 60 de muzicieni pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii.  

„Credem ca astfel de evenimente sustin cel mai bine convingerea noastra, aceea ca cinematograful nu este doar despre filme. Cand vorbim despre André Rieu, cu atat mai mult despre concertul lui de la Maastricht, vorbim despre spectacol, despre muzica, dublata de charisma artistilor si de emotia acelui loc, transmise exact asa cum sunt – reale, autentice in toate colturile lumii. Inclusiv aici, la Grand Cinema & More”,

a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Desfasurat in decorul medieval din piata centrala a orasului Maastricht, evenimentul ofera o experienta muzicala completa, emotionanta si plina de umor in acelasi timp. Gazda va fi, si de aceasta data, Charlotte Hawkins, care, la sfarsitul concertului, va oferi un interviu cu artistul exclusiv pentru publicul din cinematografe. Concertul va putea fi urmarit si in cinematografele din tara, distribuit de Grand Cinema & More. 

Biletele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile la casele de bilete sau online, pe www.grandentertainment.ro.

Andre_Rieu_2017_Landscape


Grand Cinema & More, situat in Baneasa Shopping City, acopera o suprafata totala de 14.000 mp si are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunand de 13 sali performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile sa ofere vizionari de film la o calitate premium, adaptate asteptarilor fiecarui spectator.
Grand Cinema & More este mai mult decat un simplu cinematograf. Pe langa filmele de calitate si tehnologia audio-video de ultima generatie, cinematograful din Baneasa Shopping City este primul din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, productii proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale. 

Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din cinematograf, vizitati www.grandentertainment.ro si pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex. 


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate