Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
WOLFBLUES – ediția II – Poiana Lupului, Gărâna, 28-29 iulie 2017
(Muzică)
A doua editie a festivalului WolfBlues se va desfasura in Poiana Lupului in ultimul sfarsit de saptamana al lunii iulie. Desfasurat, ca si la prima editie, sub titulatura Friendly Blues and roll festival, evenimentul isi propune sa pastreze si in acest an ideea unor intalniri memorabile si va aduce din nou impreuna pe scena din Garana artisti din muzica rock si blues.
WolfBlues reprezinta un concept unic pe piata din Romania pentru ca, dincolo de muzica prezentata si de concertele inedite, a avut ca punct de plecare dorinta lui Nicu Covaci de a crea un eveniment dedicat in primul rand artistilor. Scopul festivalului a fost acela de a le oferi acestora un spatiu in care muzica sa le apartina in intregime, un eveniment in cadrul caruia sa se poata exprima dincolo de limitele impuse de genul muzical care i-a consacrat, un prilej de a relua vechi prietenii cu diferiti colegi de breasla. Pentru ca editia din 2016 a fost bine primita de public si s-a bucurat de numeroase cronici pozitive, Wolfblues va reprezenta si acum aceeasi intalnire amicala anuala a muzicienilor, rara in peisajul muzicii romanesti. 
 
Festivalul WolfBlues - Friendly Blues'n'roll festival se va desfasura in perioada 28-29 iulie 2017, in Poiana Lupului (Garana - Wolfsberg, Semenic, Caras-Severin) si va cuprinde 8 concerte in doua seri consecutive. Din line-up-ul festivalului fac parte atat muzicieni celebri ai scenei blues, cat si prieteni din zona muzicii rock care vin la Garana sa cante blues: Calin Pop de la Celelalte Cuvinte, Iulian Vrabete de la Holograf, Bujor Hariga de la Promusica, Nicu Covaci, liderul Phoenix, precum si Erlend Krauser, membru marcant al istoriei Phoenix. Evenimentele vor fi precedate de workshopuri desfasurate in timpul zilei.

Vineri, 28 iulie 2017
Axis (Srb) / Vali SirBlues Racila (Ro) / Nightlosers (Ro) / Blues Alliance, Rares Totu feat. Dean Bowman (USA), Calin Pop (Ro), Nick Krakovszki (USA), Marcian Petrescu (Ro), Andrei Cerbu (Ro).

Sambata, 29 iulie
Rock Abil by Bujor Hariga (Ro) / Berti Barbera & Nicu Patoi (Ro) / Hot Leeks (Ro) – Iulian Vrabete, George Baicea, Vali Vatuiu, Paul Negoita / Erlend Krauser (De) & Nicu Covaci, with Vlady Sateanu and Flavius Hosu (Ro), special appearance by A G Weinberger.

Biletele se pun in vanzare online pe ambilet.ro.

Pretul biletelor:
Early Bird – first served (achizitionate online pana in 1 iulie): bilet pentru o zi de festival = 50 lei / abonament pentru ambele zile = 80 lei.
Presale (achizitionate in perioada 1 iulie – 15 iulie): bilet pentru o zi de festival = 70 lei / abonament pentru doua zile = 110 lei.
Biletele achizitionate in ziua evenimentului, in Poiana Lupului, vor avea pretul de 90 lei (pentru o zi de festival) si 150 lei (abonament).

Copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit la eveniment iar cei cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani vor putea achizitiona bilete cu reducere de 50% din retelele partenere. 

wolf afis final mic


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate