Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
24 septembrie 2020
Recomandări
Lia Bugnar, Marius Manole și Medeea Marinescu într-un nou concept de spectacol
(Teatru)
Spectacolele coupe “Aici nu se simte” cu Lia Bugnar si Marius Manole si” Oase pentru Otto” cu Medeea Marinescu si Lia Bugnar au loc miercuri, 9 aprilie, ora 19:00 la Teatrul Elisabeta, bd. Regina Elisabeta nr 45.
 Biletele se pot achizitiona direct de la casa de bilete a teatrul deschisa zilnic intre orele 10:00 si 22:00 sau online de pe www.myticket.ro si www.bilet.ro. Numarul de telefon al casei de bilete este 0727703703.  

Lia Bugnar pune in scena doua piese care se succed aparent intamplator, ca intr-un joc dulce-acrisor al hazardului. Ce au ele in comun? Fuga. Personajele alearga de-a lungul propriilor drame, mascandu-si tristetea in decorul unor idealuri frante pe care le pot repara, cred ele, cu putin unguent pentru suflet. Insa ranile raman deschise si prin ele se zaresc viscerele unor intrebari orfane de raspuns. 

Aici nu se simte sau balada celor care (nu) cuvanta

Un el si o ea se intalnesc pe acoperisul viselor pentru ca realitatea miroase urat. Dorinta de a fi iubit a stat atat de mult timp in exil, incat dragostea s-a sleit si a inceput sa puta de-a binelea. Acum polueaza intreaga atmosfera si se raspandeste asemenea unei molime. Experienta olfactiva devine una sinstezica; mirosul se insinueaza pana si in urechile protagonistilor, amenintand sa le strapunga auzul. Miasma doare, se strecoara si in carne, este posesiva, obligandu-si victimele sa se refugieze sub acelasi palton al fricii. (…)

Oase pentru Otto 

Ce le poate aduce impreuna pe doua femei diferite, noaptea, pe trotuarul ce pare sa se prelungeasca spre un infinit dezolant? O cantareata de opera (Medeea Marinescu) si o prostituata (Lia Bugnar) asteapta o masina care sa opreasca. Pentru prima, ar insemna unica sansa de a pleca in Noua Zeelanda unde a castigat un concurs de canto. Cealalta se regaseste in situatia sordida impartasita de zeci de femei pentru care strada devine micul eden prabusit din care isi croiesc ziua de maine. Destinele lor se ciocnesc – impactul e chiar dureros pentru artista inocenta, nefamilarizata cu indeletnicirile nocturne ale vecinei sale de trotuar – apoi danseaza unul in jurul altuia ca  intr-un tango la inceput stangaci, apoi electrizant.” (Teodora Gheorghe, scriitor)

spectacol coupe-fa?a

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate