Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 noiembrie 2023
1474 • Stefan cel Mare scrie Papei Sixt al IV-lea facând un apel la unitatea cre?tinilor împotriva turcilor
1803 • Se naste Christian Doppler, fizician austriac, descoperitorul efectului care îi poarta numele (d. 1853)
1880 • Se naste N.D. Cocea, scriitor si publicist român (d. 1949)
1924 • Se naste Mihai Mereuta, actor român de teatru si film (d. 2003)
1929 • Comandantul american Richard E.Byrd a survolat, în premiera mondiala, Polul Sud
1938 • Corneliu Zelea Codreanu, Nicadorii (asasinii lui I.G. Duca) si Decemvirii (asasinii lui Mihail Stelescu) sunt asasina?i de jandarmi
Recomandări
Opera Comică pentru Copii anunță stagiunea 2017-2018: peste 400 de spectacole, dintre care 16 premiere, cu bilete și abonamente deja puse în vânzare
(Teatru)
Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, a pus in vanzare biletele si abonamentele pentru stagiunea 2017-2018 a institutiei din Calea Giulesti nr. 16.
Aceasta cuprinde peste 400 de spectacole de opera, opereta, teatru, balet, pantomima, musicaluri, povesti simfonice si spectacole interactive, adresate deopotriva copiilor si parintilor. in perioada septembrie 2017 - iunie 2018, cei mici vor putea vedea pe cele trei scene ale Operei Comice pentru Copii 50 de spectacole diferite, dintre care 16 productii in premiera.

Incepand din septembrie, la Sala Mare a OCC, cei mici se vor putea intalni, in premiera, cu personajele baletului “Lumea Papusilor”, adaptare dupa “Coppelia”, in regia si coregrafia lui Catalin Caracas. In perioada noiembrie-aprilie, alte 4 premiere ii asteapta pe copii in Sala Mare: spectacolele de opereta “Noapte la Venetia” si “Crai Nou”, in regia maestrului Cristian Mihailescu, musicalul “Veronica”, regizat de Razvan Popa, si baletul “Alba ca Zapada”, in regia si coregrafia lui Mihai Babuska.

Salonul Mozart isi asteapta micii spectatori cu 5 productii noi: spectacolele interactive “Orchestra lui Nino” si “Cu Nino in Romania”, in regia Irinei Slate, spectacolele de opera “Arlechino si Colombina” si “Colombina se intoarce”, in regia Irinei Furdui, precum si un spectacol interactiv de muzica medievala, prezentat de trupa Truverii.

La Sala UnderGrant copiii ii vor intalni, in premiera, pe Bastien si Bastienne din opera cu acelasi nume, realizata de Irina Craita Mandra si Bianca si Sabina Vesteman si premiata in cadrul concursului de proiecte “Stagiunea UnderGrant”. Lunile octombrie si noiembrie aduc pe scena Salii UnderGrant baletul “Mirandolina”, in regia lui Mihai Babuska, si spectacolul de teatru cu marionete “Onix sub Cerul Liber” – al doilea castigator al “Stagiunii UnderGrant”, realizat de Ana Craciun Lambru si Ioana Denisa Petre. in februarie, cei mici vor face cunostinta cu marele Caragiale, in spectacolul de teatru omonim, regizat de Gabriela Dumitru.

Pe parcursul intregii stagiuni, publicul tanar va putea vedea si productiile deja cunoscute si indragite ale Operei Comice pentru Copii: operele “Flautul Fermecat”, “Hänsel si Gretel”, “Don Pasquale” si “Rapirea din Serai”, spectacolele de balet “Printul Crab”, “Frumoasa Vasilisa”, “Spargatorul de Nuci”, “Fetita cu Chibrituri”, “Pinocchio”, “Cenusareasa”, “Jack si Vrejul de Fasole” si “Don Quijote” si musicalurile “Micuta Dorothy” si “Peter Pan”, toate la Sala Mare. Salonul Mozart readuce in fata micilor spectatori mult apreciatele spectacole de opera “Nino Arlechino” si “Directorul de Teatru”, povestile simfonice “Petrica si Lupul” si “Viata lui Mozart” si spectacolele interactive “Cu Nino la Londra”, “Salonul de Musical”, “Salonul de Percutie” si “Salonul de Balet”. La Sala UnderGrant copiii pot revedea povestile indragite din “Trilogia Creanga 180”, lansata in stagiunea 2016-2017, in regia Gabrielei Dumitru: musicalurile “Punguta cu Doi Bani”, “Ivan Turbinca” si “Harap Alb”.

Abonamentele pentru intreaga stagiune a Operei Comice pentru Copii sunt disponibile pe www.bilete.ro, in 4 variante: VIP, la pretul de 500 lei, Gold - 300 de lei, Silver - 250 de lei si Bronze, la pretul de 200 de lei. Acestea cuprind locul asigurat la 10 spectacole si un puzzle sau un program de sala. Cei care cumpara abonamente pana pe 5 iulie 2017, primesc cadou o intrare la un spectacol din Sala UnderGrant, o intrare la un spectacol din Salonul Mozart, o intrare la unul dintre concertele de la Ateneu din cadrul festivalului “Marile Serate Muzicale ale Bucurestiului” (7, 8, 9 iulie 2017), un tur in spatele cortinei, participarea la o Gala a Operei Comice pentru Copii, precum si un set cadou personalizat (agenda/pix).

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori. In perioada 1-9 iulie, institutia pregateste o noua editie a festivalului “Marile Serate Muzicale ale Bucurestiului”, care va avea loc la Ateneul Roman, cu recitaluri de neuitat, si la Opera Comica pentru Copii, unde sunt programate intalniri muzicale adaptate special pe intelesul celor mici. Va fi o ocazie unica de a cunoaste indeaproape artisti din zece tari, care se reunesc la Bucuresti intr-un festival deja de traditie.

Personaje OCC


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate