Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Vara Magică revine la Ateneul Român
(Muzică)
Festivalul International “Vara Magica” editia a VI-a aduce la Ateneul Roman un nou regal de concerte de clasa internationala. 
Orchestra Romana de Tineret sub bagheta lui Cristian Mandeal va gira un nou concert al celei de-a sasea editii a Festivalului International “Vara Magica” in seara de 12 iulie, de la ora 19:30, la Ateneul Roman.
Solistii serii vor fi Christoph Sietzen si Cvartetul Wave – percutie, iar programul va cuprinde Einojuhani Rautavaara  - Concert pentru percutie si orchestra, Avner Dorman – Concert pentru percutie si orchestra, Bizet/Shchedrin – Suita Carmen.

Aceste atractive lucrari ale literaturii romantice si moderne vor beneficia de versiuni pline de energie oferite de fenomenalii solisti ai serii, facand din programul serii o experienta artistica cu totul speciala. Pe scena se va afla elita tinerei generatii de muzicieni romani, care sub conducerea si formarea muzicala a dirijorului Cristian Mandeal a fost rasplatita de ovatiile publicului in marile sali de concert ale Europei.

Lanto Communication organizeaza a sasea editie a Festivalului International “Vara Magica” la Ateneul Roman din Bucuresti in perioada 5 iulie - 23 august 2017, concertele sunt organizate in fiecare saptamana si prezinta pe afis formatii camerale, dar si orchestre simfonice precum Orchestra Romana de Tineret, Orchestra Nationala de Tineret a Olandei, Romanian Sinfonietta Orchestra si Orchestra Nationala de Camera a Moldovei, alaturi de celebri dirijori si solisti romani si straini. Cea de a VI-a editie a Festivalului „Vara Magica” reafirma forta PARTENERIATULUI prin care Lanto Communication ofera publicului sau o vara la standarde culturale europene. 

Beneficiind de aer conditionat, Sala Mare a Ateneului Roman va fi din nou gazda primitoare a unui sir de evenimente artistice de nivel international.

Sub patronajul Primariei Municipului Bucuresti

Organizator: Lanto Communication
Coproducator: ARCUB
Parteneri: Romaqua, ICCO, Enel, Vizual Graf, Fabrica de asigurari, Centrul National de Arta Tinerimea Romana, Fundatia Prietenii muzicii “Serafim Antropov”

Biletele si abonamentele s-au pus in vanzare pe www.eventim.ro si la casa de bilete a Ateneului Roman tel. 0733.612.948

02_Afis 12 iulie 2017 ORT + Cristian Mandeal_340x462px

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate