Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Coma lansează și la Sibiu albumul “Orizont”! La Festivalul ARTmania!
(Muzică)
Trupa Coma vine la Festivalul ARTmania pentru mult-asteptata lansare de la Sibiu a albumului “Orizont”. “Cel mai frumos album din lume”, si unul dintre cele mai bune materiale discografice ale anului, spune povestea trupei Coma si leaga intr-un fir de basm toate emotiile traite de cei sase muzicieni in toti acesti ani.
Printre cele mai bune trupe live din Romania, Coma a primit aplauze in intreaga tara, intr-o serie de concerte memorabile! Urmeaza Sibiul! Albumul „Orizont”, in variantele CD si vinyl, vor fi disponibile in perioada festivalului, 28-29 iulie. COMA promite o repriza rock in forta in Piata Mare din Sibiu vineri, 28 iulie, de la ora 19.00. Dupa concert, incepand de la ora 20.00, membrii trupei isi asteapta fanii la o sesiune de autografe, la spatiul special amenjat in zona FOH!

“Ne bucuram sa lansam noul album si la ARTmania! Pe aceeasi scena cu trupe mari, Devin Townsend sau Lacuna Coil! O sa fie o nebunie! Ne vedem la Sibiu!”, spun membrii trupei. Orizont, unul dintre cele mai aclamate dintre albumele rock ale anului, reuneste piese cunoscute, de la "Cel mai frumos loc de pe pamant", pana la "Document" sau "Un semn", alaturi de excelente compozitii noi, cu mesaje puternice si un mix de stiluri variind de la metalcore la alternative. Tobe asincronice, un dans innebunitor de chitara sau insertii electro – noul album este o revelatie si a fost aplaudat de fanii din intreaga tara intr-o serie de concerte memorabile. Proapat lansatele "La hotar" si "Orizont" sunt o impletire intre sensibilitate si putere, o alternanta intre poetic si masculin. De altfel, contrastele fac parte din AND-ul trupei COMA si tocmai de aceea acesti poli sunt prezenti si in logo-ul trupei, in mod simbolic, printr-o pana si o bata care se intretaie. 

Fanii care vor veni in Piata Mare din Sibiu vor avea prilejul sa isi aminteasca de zile racoroase cu „Un Semn”, o balada deja cunoascuta, in timp ce „Dor” continua povestea cu un respiro de chitara rece, evoluand treptat spre o zona de visare creata prin insertiile electronice. COMA promite un „Montagne russe” de emotii in Piata Mare din Sibiu, ganduri prinse „intre nimic si absolut”, de la marile „Delicii” ale atipicului - o piesa care propune o simetrie intre agresivitate si emotie, pana la „Vezi”, poate un nou „Apus” pentru fanii trupei, o piesa care te va face sa reciti si sa simti in tandem cu membrii trupei. 

•Tarja, Lacuna Coil, Riverside, Beyond the Black, You And Me At Six, Devin Townsend Project si Walkways sunt trupele confirmate pe afisul celei de-a 12-a editii a Festivalului ARTmania din Sibiu. 

•Biletele au fost puse in vanzare in retelele Eventim.ro, myticket.ro, iabilet.ro si pe Kompostor.ro. In cea de-a doua perioada de pre-sale, pretul unui abonament este de 230 de lei, urmand ca la locatie pretul sa fie de 250 lei.

•Pentru aceasta editie, ARTmania Festival a pus in vanzare un numar limitat de bilete pe zi, la pretul de 140 lei.

Coma_ARTmania

PARTENERI COMERCIALI:  BANCA TRANSILVANIA, BECK’S

PARTENERI: AROC, TAKE A STAND, YOUROPE

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate