Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Magia există și la Grand Cinema & More
(Muzică)
31 dintre concertele din programul Festivalului George Enescu vor putea fi urmarite live in cinematografele din Bucuresti si din tara.
Si anul acesta, Grand Cinema & More aduce spectacolele din cadrul Festivalului International George Enescu mai aproape de iubitorii de cultura din toata tara.
In perioada 3 – 24 septembrie, 5 cinematografe selectionate din tara vor transmite in direct, in orasele Oradea, Pitesti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov, concertele sustinute de cele mai apreciate orchestre ale lumii.

Grand Cinema & More ofera vizitatorilor o experienta alternativa de vizionare a spectacolelor, in sali moderne si confortabile, dotate cu sisteme performante de sunet si proiectie. Pretul biletelor pentru oricare dintre transmisiuni porneste de la 25 de lei pentru cele standard, pana la 30 de lei pentru cele premium. Mai mult decat atat, fiecare sase bilete aduc inca unul bonus, iar, la 10 bilete achizitionate, cumparatorul beneficiaza de alte doua.

Pe intreaga durata a Festivalului, programul cinematografului va include transmisiuni live ale unora dintre cele mai importante concerte din seria Mari Orchestre ale Lumii, Concertele de la miezul noptii, Recitaluri si concerte camerale. Peste 30 de orchestre, ansambluri si muzicieni intampina publicul cu lucrari apartinand lui George Enescu, dar si compozitii din repertoriul universal. 

„Prin intermediul cinematografului putem aduce spectacolul oriunde sunt cei care il asteapta, fie ca vorbim de spectatorii din Bucuresti sau din provincie. Prin parteneriatul cu Festivalul George Enescu reusim sa transmitem in timp real concertele unora dintre cele mai cunoscute orchestre ale lumii si sa facem ca publicul de aici, din salile cinematografului, cei din tara si cei din fata scenei sa formeze un singur auditoriu”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Intregul program al transmisiunilor poate fi accesat pe grandentertainment.ro/grand-cinema-more/festivalul-enescu.

Gautier Capucon

Gautier Capucon


Kozena

Kozena


Les Dissonances
Les Dissonances


Renaud Capucon
Renaud Capucon


Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat in Baneasa Shopping City, acopera o suprafata totala de 14.000 mp si are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunand de 13 sali performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile sa ofere vizionari de film la o calitate premium, adaptate asteptarilor fiecarui spectator.

Grand Cinema & More este mai mult decat un simplu cinematograf. Pe langa filmele de calitate si tehnologia audio-video de ultima generatie, cinematograful din Baneasa Shopping City este primul din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, productii proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale. 
Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din cinematograf, vizitati www.grandentertainment.ro si pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex. 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate