Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Concert extraordinar la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti pe data de 24 septembrie
(Muzică)
Elite Art Club UNESCO organizeaza pe data de 24 septembrie 2017, la ora 18.00 un concert de gala in sala George Enescu din cadul Universitatii Nationale de Muzica.
Pe scena va evolua Camerata Regala alaturi de 8 dirijori din cadrul Masterclass-ului de Dirijat Jeunesses Musicales. 

Masterclass-ul de Dirijat Jeunesses Musicales reuneste dirijori din toate colturile lumii care sunt dedicati profesionalismului si excelentei. Anul acesta programul a atras participanti din Turcia, Australia, Coreea de Sud, Japonia, Hong Kong, Israel si Romania. Sub indrumarea profesorilor de renume international Christian Ehwald si Sigmund Thorp, dirijorii vor participa la cursuri de maiestrie intensive in vederea imbunatatirii tehnicii dirijorale. Pentru a sustine performanta dirijorilor romani, anul acesta La Fantana ofera 4 burse de studiu. 

Masterclass-ul este organizat de catre Elite Art Club UNESCO, unicul reprezentant Jeunesses Musicales International din Romania. Ca in fiecare an, Masterclass-ul se incheie cu un concert de gala in cadrul caruia vor dirija 8 cursanti ce s-au remarcat pe parcursul lucrarilor. Dintre acestia, va fi ales cel mai bun cursant care va primi ca premiu un concert cu Camerata Regala in cadrul sezonului viitor al orchestrei. 

Concertul de Gala se va desfasura pe data de 24 septembrie 2017 la ora 18.00 in sala George Enescu a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti. Dedicat organizatiei Help Autism, care urmareste sa sensibilizeze publicul cu privire la greutatile aferente acestei boli si sa ofere sprijin concret copiilor care se confrunta cu autismul, Concertul de Gala va rasfata melomanii cu un repertoriu bogat, ce include compozitiile unor genii precum Mozart, Beethoven, Tchaikovsky si Bartholdy. 

Accesul la concert este gratuit, pe baza unei invitatii care se obtine la anca.pricop@eliteart.org. Numarul de locuri alocate prin invitatie este limitat. Invitatiile sunt acordate in ordinea sosirii mail-urilor.

Evenimentul este organizat de Asociatia Elite Art Club UNESCO (http://www.eliteart.org/), unicul reprezentant in Romania al Jeunesses Musicales International – cea mai ampla organizatie non-guvernamentala dedicata tinerilor muzicieni din lume. Asociatia desfasoara, inca de la infiintarea sa in 2003, proiecte de anvergura si inalta calitate artistica in vederea promovarii tinerilor artisti, expunerii valorilor culturale deja consacrate si promovarii culturale a Romaniei la nivel international.

Proiect cofinantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii
Multumim partenerului nostru principal, la Fantana. 
Multumim partenerului nostrum media principal Societatea Muzicala. 
Multumim La Mama

Pentru mai multe detalii, consultati http://www.bucharestcompetition.ro/

masterclass afis-A2-email


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate