Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
30 septembrie 2023
Recomandări
Teen-Fest aduce teatrul în licee și umple orașul de povești
(Teatru)
Suntem in plin festival EXCELSIOR Teen-Fest. Spectacolele de teatru sunt in desfasurare, atelierele de teatru, de film de animatie, de video-sound si modelare 3D au inceput, iar interesul adolescentilor creste pe zi ce trece.

Si totusi, Teen-Fest nu si-a epuizat potentialul de evenimente. Pentru ca isi propune sa fie nu doar un festival de teatru, ci si o platforma multidisciplinara de comunicare directa cu cei din noua generatie, incepand din 2 octombrie, o noua sectiune va debuta in Festival. #teatruinlicee aduce dialogul cultural in mediul de formare al adolescentilor, liceul, incurajand atitudinea participativa, creativitatea si dialogul prin integrarea fireasca a artei teatrului in procesul de formare a noii generatii.

Asadar, timp de patru zile, #teatruinlicee scoate spectacolul din sala de teatru si il duce in scoala, propunandu-si ca la aceasta intalnire sa abordeze transant o problematica sociala cu care se confrunta si cei din tanara generatie: discriminarea. Este tema pe care spectacolul MASKAR (intre) – un studiu despre problematica minoritatilor – o abordeaza si reprezinta punctul de pornire pentru o serie de patru dezbateri ce vor avea loc la finalul fiecarei reprezentatii, moderate de dramaturgul Mihaela Michailov si regizorul Radu Apostol.

#teatruinlicee este o initiativa careia i s-au alaturat patru institutii de invatamant liceal din Bucuresti: Colegiul National „Mihai Viteazul”, Colegiul National „George Cosbuc”, Colegiul National „Mihai Eminescu” si Colegiul National „Matei Basarab” si este realizat in parteneriat cu Centrul de Teatru Educational Replika.

Despre spectacolele din cadrul EXCELSIOR Teen-Fest, dar si despre numeroasele evenimente conexe dedicate adolescentilor puteti afla de pe website-ul https://www.teatrul-excelsior.ro/teen-fest/. Tot acolo veti gasi si programul detaliat al festivalului, iar noutatile le puteti afla de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti-278030202238340/ .

Biletele pentru spectacolele din Teen-Fest sunt disponibile pe site-ul www.bilet.ro, la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR si la casele de bilete ale teatrelor participante.

20273082_10208960521844554_853091058_o


Organizator: Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul EXCELSIOR
Parteneri: Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Guvernul Romaniei – Departamentul Centenar, Asociatia T.E.T.A., UNITER, ARCUB, Centrul de Teatru Educational Replika, CINETic UNATC
Sponsor: Domino’s Pizza

afis [Teen Fest 2017]

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate