Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
3 ani de Revista Atelierul
(Viață)
Acum trei ani am pornit la drum cu o viziune clara si multe idei frumoase despre proiectul Revista Atelierul. In acest timp am reusit sa transformam in realitate ce ne-am propus si chiar mai mult decat atat.
Avem 50 de membri, redactori, editori si organizatori de evenimente in cadrul Revistei Atelierul, peste 500 de participanti la swapurile noastre, peste 1000 de articole publicate pe www.revista-atelierul.ro si un nou site events.revista-atelierul.ro unde gasesti informatii despre concursuri, evenimente, ateliere si giveaway-uri organizate de cei mai chic designeri si artizani din domeniu. 

Pentru ca pe 1 aprilie implinim 3 ani de existenta am realizat un numar aniversar Revista Atelierul in format PDF dedicat fenomenului reciclarii si reutilizarii produselor casnice si nu numai. Pe langa articole la subiect despre reciclare si reutilizarea lemnului, hartiei, a plasticului si a pantofilor, am introdus in acest numar aniversar si patru mini-interviuri din Rubrica Aleg sa port produse made in Romania. Mihaela Ion,  LaChatterie, Ioana Cristina Casapu si Eglantina Becheru ne prezinta de ce aleg ele sa poarte cu mandrie produse de autor, create in Romania. Numarul 12 in format print al revistei Atelierul poate fi vizualizat aici: http://www.revista-atelierul.ro/2013/04/01/3-ani-de-revista-atelierul-un-nou-numar-atelierul/ sau aici  http://issuu.com/atelierul/docs/atelierul_nr_12_reciclare_reutilizare

Iti multumim ca ne esti alaturi, ca ne inspiri si ne citesti si ne propunem ca pe viitor sa te incantam in continuare cu articole bine scrise, interviuri inspirationale, tutoriale pline de fantezie, evenimente chic si sa promovam tot ceea ce inseamna handmade de calitate, tendinte, strategii de markenting, idei originale si cochete.


Despre Revista Atelierul:

Principalul proiect al Asociatiei Atelierul de Creatie este Revista Atelierul - prima revista de handmade din Romania - care a aparut atat online, cat si in format tiparit. 

Revista Atelierul a aparut din nevoia de a promova tot ceea ce inseamna handmade de calitate, de a aduna la un loc lucruri handmade nascocite de minti creative si maini pricepute, prin intemediul vitrinelor de prezentare virtuale, analizelor de trend si interviurilor cu artistii handmade pe care ii admira. Ne-am propus sa sustinem si sa raspandim tot ceea ce inseamna stil de viata sanatos, ecologic, reciclare, de aceea vei gasi un spatiu consistent pe site-ul nostru www.revista-atelierul.ro dedicat acestor subiecte. De asemenea, incercam sa oferim o viziune practica asupra a ceea ce inseamna marketing pentru produsele handmade, prin articolele "la obiect" cu sfaturi pentru tot felul de probleme de care micii artizani se lovesc cand incearca sa isi promoveze creatiile. 

Revista Atelierul informeaza si educa cititorii romani asupra culturii artelor artizanale, intr-un context cultural national si international in care aceste arte sunt in plina expansiune.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate