Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
Începe Conferința Națională de Analiză Tranzacțională, ediția a XI-a, 27 - 31 octombrie, București
(Viață)
Cum pot ajuta practicile Analizei Tranzactionale pe romanii in viata de zi cu zi -
Doi formatori in analiza tranzactionala din Mexic si Germania vin pentru prima oara la Bucuresti.
Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala – ARAT, asociatia care promoveaza cunoasterea Analizei Tranzactionale in Romania anunta deschiderea celei de a XI-a editii a Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala cu titlul “Diagnoza si interventie in Analiza Tranzactionala“.
Conferinta va avea loc in perioada 27 - 31 octombrie 2017, la Facultatea de Psihologie si stiintele Educatiei Spiru Haret, pe Strada Fabricii, 46G, Bucuresti.
In cadrul conferintei anuale se vor aprofunda concepte si practici ale Analizei Tranzactionale, care au ca scop imbunatatirea calitatii vietii personale si profesionale, cu aplicabilitate in domenii precum psihoterapie, psihologie organizationala, dar si coaching. Printre conceptele noi care se vor dezbate, amintim “Introviziunea” si “Fluenta Functionala”, aplicabile in business si in viata personala. Conferinta se adreseaza psihologilor, psihoterapeutilor, medicilor psihiatri, profesionistilor in resurse umane si coaching, studentilor de la facultatile cu profil socio-uman, oamenilor interesati de dezvoltarea personala.

„Avem nevoie sa intelegem mai bine cum ne construim relatiile sociale. Fie ca este vorba despre relatia parinte – copil, sef – subaltern, sot – sotie, cu totii avem moduri specifice de a reactiona. E important sa constientizam de unde anume vin reactiile noastre si sa ne intelegem inainte de toate pe noi insine”, declara Adina Escu, Psiholog si Co-Organizator al Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala.

Adina_Escu_ Psiholog_Co-Organizator_Conferinta_Nationala_Analiza_Tranzactionala


Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala este un proiect anual al asociatiei cu acelasi nume si va avea printre speakeri doi formatori internationali, pe Gloria Noriega (director al Institutului Mexican de Analiza Tranzactionala) si pe Jutta Kreyenberg (consultant, coach, trainer si facilitator, formator in Analiza Tranzactionala in domeniul organizational). Printre speakerii romani care vor sustine ateliere de specialitate, in analiza tranzactionala se numara psihoterapeuti romani precum: Cezara Dasu, Traian Bossenmayer, Cristina Petrescu, Daniela Simache, Claudia Buzoianu, Sorina Vrana, Roxana Draghici, Gabriella Bondoc, Oana Munteanu-Bondar.

Analiza Tranzactionala propune o teorie a personalitatii, bazata pe abordari la un nivel intern (psihologic) si extern (comportamental si relational) si ofera o imagine asupra modului in care oamenii sunt structurati din punct de vedere psihologic.
Participantii vor primi credite COPSI pentru participarea la pre-conferinta, conferinta si post conferinta.

Detalii despre program si despre Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala www.conferinta2017.arat.ro
 
Despre Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala

Conferinta Nationala de Analiza Tranzactionala este un proiect anual al Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala si are o traditie de 11 ani. Ca la fiecare editie, asociatia aduce speakeri consacrati, psihologi, formatori, coachi, specialisti in Analiza Tranzactionala, din strainatate si din tara. Pentru editia din anul 2017, Conferinta va gazdui conferinte sustinute de Gloria Noriega Gayol din Mexic si de Jutta Kreyenberg din Germania, care vor veni pentru prima oara la Bucuresti, pe 27 octombrie 2017.
Cine sunt formatorii Conferintei Nationale de Analiza Tranzactionala editia a XI-a, 27 - 31 octombrie, Bucuresti:
Dr. Gloria Noriega este director al Institutului Mexican de Analiza Tranzactionala (IMAT) din Mexico City si a fost presedinte al Asociatiei Internationale de Analiza Tranzactionala (ITAA). in 2008 a primit Premiul Memorial Eric Berne din partea ITAA, pentru cercetarea ei despre „Mecanismele de transmitere a scenariului”, care reprezinta o contributie importanta la dezvoltarea teoriei Analizei Tranzactionale. Gloria este formator si supervizor in Mexic, America Latina, Europa, Africa de Sud si este de asemenea, autoare a mai multor publicatii de specialitate.

Jutta Kreyenberg este consultant, coach, trainer si facilitator, formator in Analiza Tranzactionala in domeniul organizational, membru in Asociatiile de Analiza Tranzactionala din Germania (DGTA, din a carei conducere a facut parte timp de 5 ani), din Europa (EATA) si cea internationala (ITAA).

Despre Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala
Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala – ARAT (http://arat.ro) a fost infiintata acum 20 de ani si are ca principal scop promovarea cunoasterii Analizei Tranzactionale in Romania, in randul psihologilor, studentilor si a oamenilor interesati de dezvoltare personala. in prezent, peste 100 de persoane sunt membre in asociatie si beneficiaza de cursuri, seminarii, conferinte, workshopuri in domeniul Analizei Tranzactionale, dar si de acces gratuit la biblioteca ARAT. Asociatia organizeaza si acrediteaza cursuri de formare, perfectionare si specializare in domeniile de aplicabilitate stabilite de Asociatia Europeana de Analiza Tranzactionala - EATA: psihoterapie, consiliere, educational, organizational si in specialitatile psihologice stabilite de Colegiul Psihologilor: psihoterapie, psihologia muncii si organizationala, psihologie clinica, consiliere psihologica, psihologie educationala, psihologie aplicata in securitate nationala. Asociatia numara doua filiale in tara, una la Bucuresti si cealalta la Timisoara.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne vizitati pe site-ul http://arat.ro
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate