Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
30 septembrie 2023
Recomandări
Opera Comică pentru Copii pregătește a treia ediție a spectacolului „Poveste de Crăciun”
(Teatru)
Pimaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, pregateste a treia editie a spectacolului „Poveste de Craciun”, care va avea loc pe 14 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.
La editia din aceasta iarna vor urca pe scena soprana Felicia Filip, solista Paula Seling si balerinii Operei Nationale Bucuresti, Cristina Dijmaru si Ovidiu Matei Iancu, alaturi de alti invitati surpriza. Pana atunci, pe 27 si 28 octombrie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici la seria de spectacole itinerante „Noaptea Vrajitoarelor”, cu ultimele 100 de bilete din cele 1080 scoase la vanzare.

„Poveste de Craciun” este un spectacol mozaic, in regia lui Cristian Mihailescu, ce reuneste pe scena Salii Polivalente solisti de prim rang, orchestra live, momente de balet clasic si modern si coruri de copii din toata tara. Publicul va avea ocazia sa vada momente deosebite pregatite de artistii lirici si balerinii Operei Comice pentru Copii, alaturi de invitatii speciali ai acestei editii. La editiile trecute au incantat publicul Felicia Filip si IRIS, Mario Hossen, Monica Petrica si Razvan Mazilu, Iordache Basalic, Corina Dumitrescu si Gigel Ungureanu, Laura Bretan, Mihai Malaimare si Teatrul Masca, Ducu Bertzi & Friends, Luiza Zan & Snaps Vocal Band, Alina Eremia, Orchestra Simfonica Bucuresti, Corurile Cantus Mundi Bucuresti, scoala de Balet „Jaqueline”, Lotul de Gimnastica Ritmica al UNEFS Bucuresti, Solistii si Baletul Operei Comice pentru Copii. Biletele pentru spectacolul „Poveste de Craciun” sunt puse in vanzare in reteaua bilete.ro.

Pe 27 si 28 octombrie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe micii spectatori la „Noaptea Vrajitoarelor”, o serie de spectacole itinerante ce cuprind, in total, 36 de tururi in culisele teatrului, presarate cu o multime de surprize si momente artistice sustinute de artistii OCC. In cele doua zile, de la ora 19:00 pana la miezul noptii, copiii vor putea face cunostinta cu vrajitoarele si cu alte personaje negative din povestile Operei Comice. Pana acum au fost rezervate peste 900 de bilete din cele 1080 scoase la vanzare, iar ultimele 100 de bilete sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Tot pe 27 si 28 octombrie, Opera Comica pentru Copii le-a pregatit celor mici o noua surpriza: Caravana cu Jocuri, intr-un nou spatiu si cu o noua denumire. „Games Room” - Camera cu Jocuri - adaposteste „Jocurile OCC” si are usa deschisa pentru toti copiii si familiile lor in fiecare sambata, intre orele 11:00 - 16:00. La spectacolul „Noaptea Vrajitoarelor”, pe 27 si 28 octombrie, Camera cu Jocuri ii va astepta, in Sala UnderGrant, pe copii, parinti si bunici cu jocuri pentru toate varstele, care, la plecare, pot fi cumparate de la Magazinul OCC din foaier.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10 000 de spectatori. Pentru stagiunea 2017-2018 sunt programate deja peste 500 de reprezentatii, dintre care 19 premiere.

Afis_Poveste de Craciun_FINAL

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate