Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 februarie 2024
Recomandări
Fluturii sunt liberi – eveniment caritabil la Teatrul Excelsior
(Teatru)
Primaria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, organizeaza joi, 9 noiembrie 2017, ora 19:00, o reprezentatie speciala a spectacolului Fluturii sunt liberi de Leonard Gershe. Evenimentul este dedicat colectarii de fonduri in vederea tiparirii de manuale pentru elevii cu deficiente de vedere.
Acest demers de solidaritate face parte din Campania Ajuta elevii nevazatori sa aiba manuale, demarata de actorul Alex Calin in colaborare cu Fundatia Cartea Calatoare.

Biletele pot fi cumparate online de pe site-ul www.bilet.ro, pretul fiind de 100 de lei. Suma stransa in urma cumpararii biletelor va fi virata direct in contul Fundatiei Cartea Calatoare.

Cu ocazia acestui eveniment, Primaria Capitalei prin Teatrul Excelsior lanseaza un proiect socio-umanitar intitulat si noi vedem teatru! dedicat copiilor si tinerilor cu deficiente de vedere.
O parte importanta a misiunii pe care Teatrul Excelsior si-o asuma este aceea de a crea si desfasura proiecte social-umanitare pentru copii si tineri. Astfel, programul si noi vedem teatru! contribuie la reintegrarea sociala a tinerilor cu deficiente de vedere, o categorie de public defavorizata care, in prezent, nu se poate bucura de o oferta culturala adaptata nevoilor sale.

Prin acest program, Teatrul Excelsior isi propune sa dedice, in fiecare luna, un spectacol din repertoriul sau tinerilor cu deficiente de vedere, adaptandu-l orizontului de receptare specific acestora. inainte de reprezentatia propriu-zisa, spectatorii nevazatori vor face o calatorie senzoriala pe scena pentru a se familiariza cu elementele decorului si pentru a-si crea astfel o imagine mentala a spatiului de joc. Apoi, cu ajutorul unor casti emitator-receptor, actiunea piesei va fi descrisa in timp real de catre un povestitor avizat. Aceste transpuneri ale spectacolelor vor imbogati orizontul copiilor si adolescentilor cu deficiente de vedere, facilitandu-le astfel accesul la experiente unice, revelatoare, prin contactul direct cu lumea teatrului.

Suntem responsabili pentru ceea ce devin copiii nostri, prin felul in care intelegem sa-i ajutam si sa le fim aproape. Fiecare dintre noi are dreptul la o viata normala prin accesul la valorile culturale, iar tinerii spectatori de astazi sunt adultii de maine. De aceea, Teatrul Excelsior are drept motto Azi e maine!

Fluturii-sunt-liberi-4


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate