Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 februarie 2023
1789 • A fost ales primul pre?edinte al SUA, George Washington
1847 • Se inaugureaza Teatrul de la Copou din Iasi
1852 • Se naste Ion Luca Caragiale
1884 • A fost publicata prima editie a Oxford English Dictionary
1894 • Se naste Lucian Grigorescu
1896 • Premiera mondiala a operei "Boema" de Puccini, la Torino
Recomandări
Opera Comică pentru Copii suplimentează reprezentațiile operetei „O Noapte la Veneția” după ce toate biletele au fost vândute încă de la premieră
(Teatru)
Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, anunta suplimentarea cu inca doua reprezentatii a operetei „O Noapte la Venetia”, ajungand la un total de 17 reprezentatii, dupa ce toate biletele la spectacolele programate initial au fost vandute. Premiera operetei „O noapte la Venetia” de Johann Strauss, in regia maestrului Cristian Mihailescu, a avut loc pe 11 si 12 noiembrie si a fost primita cu ropote de aplauze de spectatorii de toate varstele.
La avanpremiera spectacolului, care s-a jucat pe 10 noiembrie, au participat si 12 mici jurnalisti, care, dupa reprezentatie, au urcat pe scena, au facut cunostinta cu echipa tehnica si au aflat cateva secrete din spatele cortinei. Copiii au participat apoi la o conferinta de presa, unde au avut ocazia sa puna intrebari regizorului Cristian Mihailescu si celor doua cupluri de protagonisti - Annina (Daniela Carstea) si Caramello (Andrei Mihalcea), respectiv Ciboletta (Hurja Diana) si Pappacoda (Fang Shuang). Pogramul „Micii Jurnalisti”, derulat de Opera Comica pentru Copii in parteneriat cu Sloop si Solaris, a ajuns la cea dea VI-a editie, insumand, pana in prezent, peste 70 de participanti.

Pana pe 28 noiembrie, spectatorii care au cumparat bilete la opereta „O Noapte la Venetia” pot participa la concursul organizat pe site-ul Operei Comice, al carui premiu principal consta intr-un sejur de doua nopti in celebrul oras italian, oferit de agentia Magic Holiday. Participantii trebuie sa completeze formularul online disponibil la adresa bit.ly/DouaNoptiLaVenetia2017 pana pe 28 noiembrie, ora 23:59. In cadrul concursului, Opera Comica pentru Copii ofera inca doua premii, constand in 4 invitatii VIP pentru 2 persoane la orice spectacol din stagiunea 2017-2018 (premiul al II-lea), respectiv 2 invitatii din aceeasi categorie (premiul al III-lea).

Dupa succesul cu spectacolul „Peregrinatio” de la sfarsitul lunii octombrie, grupul medieval Truverii revine in acest weekend la Opera Comica pentu Copii si ii invita pe micii spectatori intr-o noua calatorie muzicala. „Omule! Pomule!” este un spectacol al muzicii riturilor de trecere ce se regasesc in identitatea popoarelor europene: intamplari importante, prinse in rituri cantate de trubadurii anonimi, transmise din tata in fiu, de la mama la fiica; cantece de leagan, de copilarie, de dragoste, de nunta, de munca, de pribegie, de ducere din viata actuala spre o alta viata. Reprezentatiile vor avea loc pe 18 si 19 noiembrie, de la ora 10:00, in Salonul Mozart.

Pe 14 decembrie, Opera Comica pentru Copii isi asteapta publicul la cel mai frumos spectacol de sarbatori - „Poveste de Craciun” - la care mai sunt disponibile doar 500 de bilete din totalul celor 4.000 puse in vanzare. Pe scena Salii Polivalente va urca tanara solista Teodora Buciu, castigatoarea sezonului 6 al show-ului „Vocea Romaniei”, alaturi de coruri de copii din Programul National Cantus Mundi, conduse de Cezar Verlan, dirijorul secund al Corului „Madrigal-Marin Constantin”. Editia din acest an reuneste nume sonore din sfera muzicala romaneasca si internationala, precum soprana Felicia Filip, solista Paula Seling si renumitul tenor lituanian Kristian Benedikt, alaturi de balerinii Operei Nationale Bucuresti, Cristina Dijmaru si Ovidiu Matei Iancu.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 10.000 de spectatori. Pentru stagiunea 2017-2018 sunt programate deja peste 550 de reprezentatii, dintre care 19 premiere.

O Nopate la Venetia 8


O Noapte la Venetia 9


O Noapte la Venetia 4


Micii Jurnalisti 2


Micii Jurnalisti.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate