Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
30 septembrie 2023
Recomandări
Raed Arafat, pe scena Teatrului Excelsior
(Viață)
Luni, 20 noiembrie 2017, ora 19.30, sunteti asteptati la Teatrul EXCELSIOR pentru o intalnire-eveniment cu Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si conducatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Romania.
Renumitul medic roman de origine palestiniana va fi protagonistul unui interviu moderat de jurnalistul Eveline Pauna, pe scena Teatrului EXCELSIOR. Aveti sansa de a asculta povestea SMURD chiar de la fondatorul sau, o poveste despre sacrificii si prioritati, despre voluntariat si toleranta, despre vieti salvate si intalniri semnificative, in cadrul unui eveniment din care nu vor lipsi emotia si bucuria.

Dupa succesul de care s-a bucurat primul episod din seria Marilor intalniri, cel de-al doilea il are ca protagonist pe Dr. Raed Arafat, cel care altadata pasionat de prim-ajutor, a ajuns sa fie, astazi, un exemplu de conduita morala si profesionala pentru toti cei care profeseaza medicina de urgenta.

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul http://www.bilet.ro/event.php?id=12126 sau de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28). Pentru detalii, puteti accesa: http://www.teatrul-excelsior.ro/ sau http://www.marileintalniridelaexcelsior.ro/.

Seria Marilor intalniri de la EXCELSIOR a debutat pe 16 octombrie 2017, cand Eveline Pauna l-a avut ca invitat pe Gigi Caciuleanu, personalitate remarcabila a dansului contemporan – dansator, coregraf, pedagog, poet si lider al unor prestigioase companii de dans din lume.

Marile intalniri de la EXCELSIOR este un eveniment bilunar care urmareste sa aduca publicul bucurestean aproape de personalitati marcante din diferite domenii (cultura – teatru, dans, muzica, film –, medicina, diplomatie, economie etc.), care prin pasiunea si rezultatele remarcabile ale muncii lor desavarsesc elita profesionala a Romaniei. Fiecare dintre cei invitati va dezvalui momente-cheie din parcursul sau profesional si personal, evocand acele mari intalniri care le-au modelat cariera, transformandu-i in profesionistii de astazi.

Evenimentul este organizat de Primaria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR.

Raed-Arafat_MARILE-ÎNTÂLNIRI-DE-LA-EXCELSIOR-731x1024


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate