Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
7 februarie 2023
1741 • A aparut "Marele Hrisov al lui Constantin Mavrocordat"
1812 • S-a nascut Charles Dickens
1964 • The Beatles efectueaza primul turneu în SUA
Recomandări
Grand Cinema & More completează dotările sălii Ultra cu singurul proiector cu laser din Europa de Sud-Est
(Cinema)
Grand Cinema & More redefineste experienta cinematografica prin realismul creat de:
• Cea mai luminoasa imagine de cinema posibila astazi in lume
• Singurul sistem cu fotolii active® Guitammer din Romania
• Singurul sistem audio Dolby Atmos din Romania
• Cel mai mare ecran de cinema din tara.
• Design-ul „Black Box” al salii Grand Ultra.
Grand Cinema & More relanseaza una dintre cele mai performante sali de cinema din Romania – Grand Ultra. Tehnologii de ultima generatie completeaza acum dotarile salii pentru o experienta completa de vizionare. Grand Ultra este un spatiu gandit pentru a oferi o vizionare la cele mai inalte standarde. Elementele de design si echipamentele cu care este dotata sala, de la sistemul audio si cel de proiectie, pana la particularitatile fotoliilor din sala sau la dimensiunea, configuratia si textura ecranului, se completeaza pentru a intregi experienta fiecarui film vazut la cinema.

In sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, in premiera pentru Romania, cea mai noua tehnologie de proiectie – laser  RGB 4K. Intensitatea luminii noului proiector este de doua ori mai mare decat cea a echipamentelor clasice, oferind cea mai clara imagine posibila astazi in lume. Imaginea devine, astfel, mai luminoasa, inclusiv catre marginile ecranului, culorile mai intense, iar contrastul mai puternic.

La realismul fiecarui film contribuie si singurul sistem de fotolii active® Guitammer din Romania, capabile sa converteasca sunetele joase si foarte joase din coloana sonora a filmelor, cu frecventa de pana la 80Hz, in vibratii conforme actiunii din film.
Sala Ultra este echipata si cu cel mai performant sistem audio disponibil in lume – Dolby Atmos. in Romania, platforma Atmos este disponibila doar la Grand Cinema & More si este cea mai noua tehnologie audio surround din lume, fiind compusa din 52 de boxe, dispuse pe peretii laterali si pe plafonul salii. Particularitatea acestui sistem consta nu doar in pozitionarea foarte precisa a sunetului in interiorul salii, cat si miscarea lui in functie de actiunea filmului, putand reda simultan pana la 128 de obiecte audio independente.

„Sala Grand Ultra este, probabil, unul dintre cele mai puternice angajamente pe care ni le-am luat catre publicul nostru, acela de a livra entertainment la cea mai buna calitate. Tocmai de aceea, am investit constant in toate elementele care definesc o vizionarea unui film. Ne bucuram ca aceasta sala intruneste cele mai inalte standarde din Romania si din lume in termeni de imagine si sunet si ca ofera in acelasi timp, prin detalii si design, o experienta cinematografica in toata puterea cuvantului”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

Sala a fost relansata printr-un eveniment incheiat cu vizionarea filmului „Crima din Orient Express”, la care au participat jurnalisti, bloggeri, vedete si trendsetteri, printre care Razvan Simion, Alexandru Ciucu, trupa Iris, Alina Vilcu si Stefan Lungu.

Relansarea salii Ultra_6


Noile dotari se adauga designului „Black Box” al salii si ecranului argintiu, cel mai mare ecran de cinema din tara, cu o lungime de 22,5 m si o inaltime de 13 m. Astfel, peretii, plafonul si scaunele din sala Grand Ultra sunt inchise la culoare, pentru ca nimic sa nu distraga atentia de la actiunea filmului, iar textura si forma concava a ecranului asigura nu doar o foarte buna vizibilitate, ci si stralucire si claritate imaginii.
Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri si este destinatia perfecta pentru pasionatii de film care cauta experiente cinematografice impresionante. Acestea vor putea fi traite odata cu difuzarea unor filme precum „Crima din Orient Express”, „Justice League”, “Star Wars: Ultimul Jedi”.

Relansarea salii Ultra_2


Relansarea salii Ultra_3


Relansarea salii Ultra_4


Relansarea salii Ultra_5
Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat in Baneasa Shopping City, acopera o suprafata totala de 14.000 mp si are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunand de 13 sali performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile sa ofere vizionari de film la o calitate premium, adaptate asteptarilor fiecarui spectator.
Grand Cinema & More este mai mult decat un simplu cinematograf. Pe langa filmele de calitate si tehnologia audio-video de ultima generatie, cinematograful din Baneasa Shopping City este primul din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, productii proprii sau transmisiuni directe de pe marile scene ale lumii, care cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale.
Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din cinematograf, vizitati www.grandentertainment.ro si pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate