Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Moș Crăciun vine la Excelsior – Festival de datini și obiceiuri în Orășelul Copiilor
(Viață)
Primaria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR, organizeaza in perioadele 8-13 si 17-20 decembrie ac., in Parcul „Oraselul Copiilor” – Brancoveanu, evenimentul Mos Craciun vine la EXCELSIOR – Festival de datini si obiceiuri, aflat la cea de-a treia editie.
In fiecare seara, in intervalul orar 18:00-21:00, bucurestenii sunt invitati sa descopere fascinanta lume a spectacolului si sa devina parte din atmosfera feerica a sarbatorilor de iarna. Printre evenimentele cu care organizatorii isi vor intampina oaspetii se numara spectacole de teatru, concerte de colinde, recitaluri sustinute de artisti consacrati, alaturi de ateliere de creativitate coordonate de actori si concursuri interactive rasplatite cu daruri. Direct de la Polul Nord, Mos Craciun va sosi la polul sud al Bucurestiului, In Oraselul Copiilor, pentru a se li alatura actorilor Teatrului EXCELSIOR si celorlalti artisti invitati.

Dupa primele doua editii, care s-au desfasurat in Parcul Bazilescu din Capitala bucurandu-se de un mare succes in randul copiilor si al parintilor, cea de-a treia editie a programului Mos Craciun vine la EXCELSIOR si in Parcul Oraselul Copiilor va aduce in fata publicului bucurestean traditii uitate sau putin cunoscute, datini si obiceiuri specifice diverselor regiuni etno-folclorice ale tarii noastre – totul pentru a-i aduce pe cei mici si pe cei mari cat mai aproape de magia sarbatorilor autentic romanesti.
Pastrarea si perpetuarea traditiilor si a valorilor strabune este vitala pentru noile generatii, de aceea Festivalul de datini si obiceiuri reprezinta una dintre rarele ocazii de intalnire cu spiritul autentic al sarbatorilor de iarna in mediul urban.

Vor fi zece seri pline de bucurie, entuziasm, zambete, teatru, muzica, dans si povesti pentru toate varstele, iar Oraselul Copiilor va deveni taramul magic al sarbatorilor de iarna, dar si locul de intalnire cu originile noastre autentice.

Programul evenimentelor din perioadele 8 – 13, respectiv 17-20 decembrie 2017 este disponibil pe website-ul Teatrului EXCELSIOR, http://www.teatrul-excelsior.ro/

Mos Craciun vine la EXCELSIOR – Festival de datini si obiceiuri face parte din programul EXCELSIOR vine in sprijinul familiei, ce cuprinde o serie de evenimente in aer liber dedicate copiilor si tinerilor, fiind conceput ca o alternativa placuta de petrecere a timpului liber pe parcursul vacantei de iarna, dar si ca un spatiu deschis, de familiarizare a acestora cu fascinanta lume a artelor spectacolului. Programul a debutat in luna decembrie a anului 2015, iar anul acesta se desfasoara pentru prima data in Parcul Oraselul Copiilor.

Afis_Mos Craciun vine la Excelsior

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate