Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
31 ianuarie 2023
106 • Se finalizeaza reconstructia podului peste Dunare la Drobeta, de catre Apolodor din Damasc
1797 • Se naste Franz Schubert
1834 • Se deschide, la Bucuresti, Scoala de muzica vocala, de declamatie si literatura a „Societatii Filarmonice"
1937 • Se naste Mircea Micu
1953 • Ovidiu Lipan „Tandarica"
Recomandări
Finalele Esport (ESL) Southeast Europe Championship se joacă la Bucharest Gaming Week
(Viață)
Bucharest Gaming Week, evenimentul care aduce impreuna pasionatii de eSports, gamerii dedicati si cei mai importanti dezvoltatori de jocuri din Romania, are loc in perioada 23 – 28 ianuarie 2018. Evenimentul organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB are misiunea de aduce impreuna comunitatea de gaming, producatori renumiti de dispozitive destinate gamingului si jocurile momentului.
In weekendul 27 - 28 ianuarie  toti iubitorii de jocuri online sunt asteptati la evenimentul central la Romexpo unde vor putea viziona momente speciale si vor putea juca cele mai in voga jocuri. Atractiile principale sunt finalele Esport (ESL) Southeast Europe Championship pentru popularele jocuri Counter Strike: Global Offensive, League of Legends si Hearthstone si Finala Sezonului 3 al Turneului National de League of Legends.

In cadrul evenimentului principal, la Romexpo, vor fi organizate doua puncte de interes, unul de esports, unde se vor desfasura finalele turneelor si cel de-al doilea, de entertainment, unde comunitatea de gaming va putea interactiona cu youtuberi cunoscuti precum Ovidiu “Ovvy” Patrascu, Alexandru “Colo” Balan, Ihatepink si cativa invitati surpriza.

Vizitatorii se vor putea bucura de o multitudine de activitati si competitii care vor avea ca punct central unele dintre cele mai populare jocuri printre care CS:GO, Hearthstone, PlayerUnknown’s Battleground, FIFA 18, Gran Turismo Sport, Guitar Hero si multe altele.

Pe langa turneele dedicate profesionistilor, Bucharest Gaming Week ofera in cadrul evenimentului central experiente cat mai variate gamerilor de toate varstele: turnee pentru amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video si ultimele gadget-uri.

De asemenea, Bucharest Gaming Week inseamna o multitudine de activitati printre care intalniri cu cei mai populari streameri si vloggeri din Romania, experiente inedite in Virtual Reality (VR) si mobile games, competitii ale partenerilor care scriu istoria gaming-ului si multe altele. Evenimentul va aduna cele mai bune echipe de sport electronic din regiune dar si companii de IT si studiouri de jocuri video care isi desfasoara activitatile specifice in Bucuresti. Bucharest Gaming Week se doreste a fi un festival dedicat pasionatilor de jocuri video, sporturi electronice si echipamente aferente acestor activitati.

Biletele sunt disponibile pe site-urile arcub.ro, bilet.ro si casa de bilete ARCUB (Str. Lipscani 84- 90) la pret de 35 lei (abonament) si respectiv 25 lei, iar lista evenimentelor din cadrul Bucharest Gaming Week va fi dezvaluita treptat pe site-ul bucharestgamingweek.ro, arcub.ro precum si pe pagina de Facebook a evenimentului.

Bucharest Gaming Week_Main Event


ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum si la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii.
ARCUB este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival si al Zilelor Bucurestiului.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate