Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Comedia ”Cum să distrugi o piesă” se reîntoarce la Grand Cinema & More din 20 ianuarie
(Cinema)
Dupa un succes fulminant in reprezentatiile de la finalul anului 2017, cea mai premiata comedie din lume in acest moment, ”Cum sa distrugi o piesa”, revine pe scena salii Epika la Grand Cinema & More pe 20 ianuarie, in serii de spectacole duble (ora 17:00  si ora 20.00).

”Cum sa distrugi o piesa” spune povestea unor actori amatori care joaca in spectacolul companiei de teatru a Politehnicii din Cornley. Acestia pun in scena o piesa politista, un pretext pentru a ironiza multe dintre erorile din breasla actorilor – uitarea textului, incurcarea recuzitei, distrugerea decorului etc. Cu toate erorile pe care le fac, actorii - ingineri "rezista" cu stoicism si umor avalansei de dezastre, accidente si incurcaturi “imprevizibile” si se straduiesc eroic sa duca pana la capat piesa, in hohotele de ras ale publicului.

Distributia spectacolului “Cum sa distrugi o piesa” ii include pe unii dintre cei mai talentati tineri actori ai momentului, cunoscuti publicului atat din marile productii teatrale cat si din seriale de comedie de succes: Ada Gales, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Catalin Babliuc, Pavel Barsan, Razvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Dan Radulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel si Silviu Mircescu.
 
Spectacolul se joaca in distributie dubla, diferita la fiecare reprezentatie.

In Romania, spectacolul este produs de WonderTheatre si Grand Cinema & More.

Pretul biletelor variaza intre 85 si 59 de lei, in functie de locul ales in sala, si sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, www.bilet.ro , aplicatia City iLove dar si la casele de bilete ale Grand Cinema & More.

WonderTheatre este o companie de teatru de familie creata de cei care s-au aflat in spatele unora dintre cele mai importante succese cinematografice si de televiziune din Romania (California Dreamin’- Nesfarsit, Ai Nostri, Atletico Textila, Las Fierbinti) si care detine si alte comedii de succes prezentate pe scenele din Bucuresti si din tara: PRENUMELE, PANICA LA OPERA, CINA DE ADIO, SWING, dar si one man show-urile  SUB PRAGUL DE SUS si ERA OK SI LA 60 cu Razvan Vasilescu.

Grand Cinema & More, situat in Baneasa Shopping City, acopera o suprafata totala de 14.000 mp si are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunand de 13 sali performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile sa ofere vizionari de film la o calitate premium, adaptate asteptarilor fiecarui spectator. Inca din 2012, Grand Cinema & More a devenit primul cinematograf din Romania care a oferit spectactorilor o stagiune completa de spectacole, fie sub forma de transmisiuni in direct de la cele mai prestigioase case de opera si balet din lume, dar si sub forma de spectacole multimedia montate pe scena, in sala de cinema.

Pentru mai multe informatii privind programul spectacolelor si al tuturor activitatilor din cinematograf, vizitati www.grandentertainment.ro

Cum sa distrugi o piesa


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate