Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
An 2017 de succes pentru Daimler Trucks
(Viață)
•    Livrarile realizate de Daimler Trucks in primele 11 luni ale anului 2017, in crestere cu 12% fata de perioada similara din 2016
•    Daimler si-a mentinut cu succes pozitia de lider de piata in Europa, precum si la nivelul pietei locale - pentru al patrulea an consecutiv.
•    Principalii vectori de crestere au fost pietele nord-americana si indoneziana.

Martin Daum: “Estimam ca volumul de vanzari realizate de Daimler Trucks pe parcursul intregului an 2017 se ridica la 465.000 autocamioane – semnificativ mai mult fata de rezultatul din 2016 si, totodata, considerabil mai mult decat estimarile initiale, de la inceputul anului. Acest rezultat excelent a fost posibil datorita calitatii de top a produselor noastre si a performantelor excelente ale echipei la nivel international. Pe parcursul anului trecut, ne-am concentrat atentia si eforturile asupra dezvoltarii de autocamioane electrice, eficiente, automatizate si cu diverse optiuni de conectivitate.”

Bucuresti – Divizia Trucks a Daimler si-a majorat numarul de livrari internationale in primele 11 luni ale anului 2017 cu 12% fata de rezultatele inregistrate in 2016, ajungand la 422.500 unitati, in ciuda continuarii conditiilor diferite de piata. Pana la finalul lunii noiembrie 2017, Daimler a livrat mai multe autocamioane decat pe intreg parcursul anului 2016, cand divizia de camioane a Daimler a comercializat aproximativ 415.100 vehicule la nivel global sub brandurile Mercedes-Benz, FUSO, Freightliner, Western Star, Thomas Build Buses si BharatBenz.

Pe baza rezultatelor initiale din luna decembrie 2017, estimarile Daimler Trucks arata ca, la finele anului, volumul total de vanzari realizate la nivelul diviziei se ridica la circa 465.000 vehicule (fata de cele 415.100 comercializate in 2016). Cifrele finale de vanzari vor fi comunicate public cu ocazia conferintei anuale de presa a Daimler, ce urmeaza sa aiba loc la data de 1 februarie 2018.

Estimam ca volumul de vanzari realizate de Daimler Trucks pe parcursul intregului an 2017 se ridica la 465.000 autocamioane – semnificativ mai mult fata de rezultatul din 2016 si, totodata, considerabil mai mult fata de estimarile noastre initiale, de la inceputul anului. Acest rezultat excelent a fost posibil datorita calitatii de top a produselor noastre si a performantelor excelente ale echipei la nivel international – cu atat mai importante in contextul provocarilor anumitor piete la nivelul carora operam. Le multumesc public tuturor angajatilor Daimler Trucks pentru eforturile lor extraordinare”, a afirmat Martin Daum, membru al Consiliului de Administratie al Daimler AG, responsabil pentru divizia Trucks & Buses.

“Toate eforturile noastre au la centru preocuparea noastra pentru clientii Daimler. Pentru a le oferi acestora cele mai bune produse si solutii, lucram continuu pentru a veni cu inovatii in sprijinul acestora. Pe parcursul anului trecut, ne-am concentrat atentia si eforturile asupra dezvoltarii de autocamioane electrice, eficiente, automatizate si cu diverse optiuni de conectivitate. In mod similar, in 2018 – anul Salonului International Auto de la Frankfurt dedicat Vehiculelor Comerciale – cat si in viitor, vom continua sa urmarim obtinerea succesului operational intr-un mod sustenabil, atat pentru companie, cat si pentru clientii nostri”.


Cresterea vanzarilor din Europa, reflectata inclusiv la nivelul pietei locale

Divizia Trucks a Daimler si-a majorat vanzarile in regiunea UE30 (Uniunea Europeana, Elvetia si Norvegia) cu 3 procente in primele 11 luni ale anului 2017, fata de aceeasi perioada a anului precedent (71.100 unitati, intre ianuarie – noiembrie 2016).

17C758_238


La nivelul pietei locale, divizia Truck & Bus a Mercedes-Benz Romania si-a consolidat pozitia de lider al pietei de camioane in Romania pentru al patrulea an consecutiv. Desi piata autovehiculelor comerciale grele a fost mai mica decat in 2016, Mercedes-Benz si-a crescut cota de piata cu 1,7% in primele unsprezece luni din 2017, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, ajungand la o cota totala de piata de 21,8%.

Cel mai bine vandut model a fost Mercedes-Benz Actros pentru transport international, acesta ocupand o pondere de circa 80% din totalul vanzarilor locale ale diviziei Truck & Bus a Mercedes-Benz Romania.

Mai multe informatii despre Daimler sunt disponibile online la: www.media.daimler.com si www.daimler.com.

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.


17C1008_005


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate