Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Teatru cu parfum hollywoodian: spectacolul”Am iubit, am purtat, am pierdut”, două reprezentații în luna februarie, la ArCub
(Teatru)
Cu un text scris de celebra scenarista de la Hollywood, Nora Ephron, regizorul si actorul Emil Hostina, cunoscut pentru rolurile sale ca actor din filmele ”Harry Potter and the Deathly Hallows” sau ”The Imaginarium of Doctor Parnassus”, prezinta la ARCUB spectacolul de teatru „Am iubit, am purtat, am pierdut”, singura montare in Romania a piesei „Love, Lost, and What I Wore”. Premiera spectacolului de teatru „Am iubit, am purtat, am pierdut” a avut loc in luna decembrie 2015 la ARCUB, si inregistreaza un mare succes in randul iubitorilor de spectacole de teatru.
Dupa numeroase reprezentatii jucate cu casa inchisa, productia va putea fi vizionata pe 4 si 18 februarie, de la ora 20:00, la Sala Mare ARCUB, din strada Lipscani 84 – 90.
Actritele din distributie, Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare si Ioana Abur vor putea fi admirate si aplaudate la scena deschisa pentru interpretarea magistrala a celor cinci personaje.
Versiunea romaneasca, pusa in scena de Emil Hostina, prezinta o colectie intima de povesti feminine ce vorbesc despre tradari, rochii, tocuri, relatia mama-fiica, rujuri rosii, camasi si regasiri.

Piesa „Love, Lost, and What I Wore” a fost jucata cu succes pe marile scene din Broadway, Los Angeles, Toronto, Buenos Aires, Sidney, Capetown si Manila. O piesa despre universul intim al garderobei emotionale feminine, care a castigat premiul Drama Desk Award pentru experienta teatrala unica si premiul publicului pentru cea mai buna premiera in teatru, „Love, Lost, and What I Wore” este scrisa de autoarea scenariilor „Cand Harry a intalnit-o pe Sally” si „Nopti albe in Seattle”, jurnalista, romanciera, scenarista si producatoarea de film Nora Ephron, nominalizata la premiile Oscar si castigatoare a premiului BAFTA.

 „Am iubit, am purtat, am pierdut vorbeste despre feminitate si ce inseamna ea de-a lungul vietii, cum o manifestam si cum o cautam sau o respingem. […]” (sub25, Irisz Kovacs).

Am iubit, am purtat, am pierdut

Adaptare dupa Love, loss and what I wore de Nora & Delia Ephron

Traducere: Bianca Oana

Cu: Elvira Deatcu, Laura Cret, Anca Androne, Iulia Lumanare, Ioana Abur

Regia: Emil Hostina

Coregrafia: Florin Fieroiu

Costume: Cristina Milea

Durata spectacol: 1h30 min


Piesa ”Am iubit, am purtat, am pierdut” a avut premiera in decembrie 2015 si face parte din stagiunea de teatru de la ARCUB, alaturi de spectacolele: Artists Talk (regia Gianina Carbunariu), Idolul si Ion Anapoda (regia Mariana Camarasan), Plastic (regia Theodor-Cristian Popescu), insemnarile unui nebun (regia Felix Alexa), Schneider & Schuster (regia Lucian Pavel), Bucuresti. Instalatie umana, Barajul (regia Andreea Vulpe), Obsesii (regiaYannis Paraskevopoulos).

Biletele pot fi achizitionate online de pe http://arcub.ro/bilete-online/ si http://bilet.ro/ sau de la casa de bilete de la sediul ARCUB, Strada Lipscani, nr. 84-90.
Preturi: 35 lei (Categoria I). Elevii, studentii si pensionarii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei (Categoria II).

Poster_Am iubit, am purtat, am pierdut_18 feb


ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti cultiva identitatea culturala a Capitalei din 1996. Proiectele initiate si desfasurate de ARCUB in anii de activitate au contribuit la diversificarea vietii culturale a orasului, precum si la inscrierea acestuia in randul marilor capitale ale lumii.
ARCUB este organizatorul Festivalului international al luminii – Spotlight, Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!, al singurului festival international de jazz din Capitala, Bucharest Jazz Festival si al Zilelor Bucurestiului.


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate