Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
12 august 2020
Recomandări
ContemporanIS - Editia a VI-a
(Teatru)
In perioada 26-28 mai 2014, Asociatia CONTEMPORANIS, asociatie care a adus, de-a lungul timpului, in fata publicului din Iasi, si nu numai, 52 de spectacole cu intrare libera, concerte, training-uri de specialitate si workshop-uri profesionale, organizeaza la Iasi cea de a VI-a editie a Festivalului de Teatru Contemporan, ContemporanIS, un eveniment care ofera, tuturor iubitorilor de teatru de calitate si in pas cu lumea in care traim, spectacole de calitate si atent selectionate din avalansa de spectacole montate pe scenele din tara, scene conventionale sau mai putin conventionale. Editia din 2014 nu are doar un afis chic, dar si invitati care promit sa te rupa de rutina.
Printre ei se numara si actorul Alexandru Potocean, cunoscut publicului din filme ca 4 luni, 3 saptamâni si 2 zile, Nunta muta, Hartia va fi albastra, Amintiri din Epoca de Aur 1, Luna verde, The way back – pelicula nominalizata la premiile Oscar, regizorul si dramaturgul Geanina Carbunariu, regizorul David Schwartz, actorul Ionut Grama, nominalizat la Premiile UNITER  în 2009, la sectiunea „Cel mai bun debut”, pentru rolul din spectacolul Cui i-e frica de Virginia Woolf. 
Sustinuta local de institutii de cultura cu impact, Casa de Cultura „Mihai Ursachi”, Teatru FIX, Teatrul National „Vasile Alecsandri”, Fundatia „Iasi – Capitala Culturala Europeana” si Muzeul Literaturii Romane, editia a VI-a a ContemporanIS-ului promite sa nu fie cu nimic mai prejos decat editiile din ceilalti ani si sa pregateasca teren fertil pentru urmatoarea. 

Programul editiei a VI-a:  
Luni, 26 mai 

17.00 - Cel mai frumos roman din lume, dupa Larry Tremblay, regia Alexandra Penciuc, cu Nicoleta Lefter si Ionut Grama (Teatru FIX)
19.30 - SubPamant. Valea Jiului dupa ‘89, de Mihaela Michailov si David Schwartz, regia David Schwartz, cu Alice Monica Marinescu, Katia Pascariu, Alexandru Potocean, Andrei Serban (Sala Uzina cu Teatru -Teatrul National Iasi)

Marti, 27 mai
 

15.00 - Lansare Gazeta de Arta Politica nr. 5, invitati David Schwartz si Mihaela Michailov (Libraria Carturesti, Palas Mall)
17.00 - Parfum de viata pe un tractor, de Cristiana Keresztes, regia Kiss Eszter, one-woman-show cu Fatma Mohamed (Teatru Fix)
19.30 - Copii rai, de Mihaela Michailov, regia Alex Mihaescu, one-woman-show cu Katia Pascariu (Teatru FIX)

Miercuri, 28 mai

17.00 - Joburi pentru studenti, coordonator Gianina Carbunariu, un proiect al Anului I Master Actorie, Universitatea Babes Bolyai Cluj, cu Vera Bratfalean, Alexandra Caras, Codruta Huma, Valentin Oncu, Andrea Papp, Adrian Stramtu, Alex Tatu, Radu Vasiliu (Teatru FIX)
19.30 - Dreaming Romania, creatie colectiva Teatru FIX (Teatru FIX) 
Intrarea este, ca de obicei, libera pentru toate reprezentatiile.

Afis-final-ContemporanIS


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate