Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Gest nobil: mari artiști ai scenei românești s-au alăturat actriței Tania Popa pentru organizarea spectacolului caritabil ”Nu avem decât ceea ce dăruim!”
(Teatru)
La initiativa actritei Tania Popa, unii dintre cei mai indragiti actori si interpreti ai scenei romanesti si–au dat mana pentru o cauza nobila si vor da viata unui spectacol extraordinar cu scop caritabil, intitulat ”Nu avem decat ceea ce daruim.”.
Alexandra Velniciuc, Marius Manole, Medeea Marinescu, Aurelian Temisan, Monica Davidescu, Marius Gilea, Daniel Iordachioaie, Cristi Iacob, Mihai Calin, Ion Parea, Andrei Duban, Gratiela Duban, Marian Hancu si Horia Moculescu s-au alaturat Taniei Popa si vor evolua, luni, 5 martie, de la ora 19:00, pe scena Teatrului Elisabeta cu scopul de a strange fonduri pentru varstnicii aflati sub ingrijirile medicale ale Fundatiei Crucea Alb-Galbena.

Interpretarile inedite ale unor melodii celebre presarate cu recitaluri de poezie si proza sunt doar cateva dintre momentele pline de emotie care vor crea atmosfera unui spectacol de neuitat, pastrat in inimile spectatorilor pentru totdeauna.

Suntem in secolul 21 si statul roman demonstreaza in continuare ca nu poate sa aiba grija de cetatenii lui. Dumneavoastra, care ati reusit prin propriile forte sa va dezvoltati, sa deveniti cine sunteti astazi, stiti cat este de greu sa faci acest lucru in Romania. Ganditi-va cum traiesc si se simt aceia dintre noi pentru care membrii echipei Crucea Alb-Galbena reprezinta singurii oameni care le deschid usa. Dupa cum bine stiti, cei mai multi dintre batranii nostri nu seamana cu batranii din occident sau cu batranii din reclamele de la televizor, nu sunt niste persoane fara griji care si-au facut datoria fata de tara in care au muncit si care au dreptul acum sa-si petreaca timpul calatorind sau avand grija de nepoti. Batranii nostri sunt niste persoane care traiesc cu sentimentul neputintei, care se gandesc numai la cum si cu ce sa-si mai achite taxele, sa-si cumpere medicamente sau cum sa nu le mai ingreuneze viata copiilor – asta in cazul fericit in care acestia exista.
Dumneavoastra ati inteles ca este inacceptabil ca niste oameni sa traiasca in acest mod si ati inteles ca puteti face ceva pentru a contribui la construirea demnitatii si integritatii acestora. Actele de caritate ar trebui sa devina un obicei zilnic al fiecaruia dintre noi, iar gestul dumneavoastra ar trebui sa devina un exemplu. Exista intotdeauna cineva care este mai putin norocos ca noi si care indiferent de cat efort a depus si indiferent daca si-a facut intotdeauna datoria, nu reuseste sa duca un trai decent.
Cuvantul “caritate” inseamna “iubire” in engleza veche, iar dumneavoastra, prin gestul facut, ati oferit acest pretios dar celor care in aceste zile au cea mai mare nevoie de el.
” –  Tania  Popa.
 
Publicul spectator este invitat sa se alature acestei cauze luand parte la evenimentul ”Nu avem decat ceea ce daruim!”, organizat de Tania Popa. Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate atat online de pe www.teatrulelisabeta.ro si www.bilet.ro, cat si de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45, vizavi de parcul Cismigiu).

Fundatia Crucea Alb Galbena ofera cu profesionalism servicii de ingrijire medicala la domiciliu, fara costuri pentru pacientii eligibili proiectelor fundatiei.
Cu o echipa pluridisciplinara formata din medici, kinetoterapeuti si asistenti medicali, Fundatia Crucea Alb Galbena ingrijeste lunar, in Bucuresti, un numar de aproximativ 400 de pacienti.
Detalii despre activitatea Fundatiei Crucea Alb Galbena puteti accesa pe Fundatia CRUCEA ALB GALBENA – ingrijiri medicale la domiciliu.

Poster_Ceea ce daruim


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate