Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Vama și byron invitați speciali la MMB Live Showcase 2018
(Muzică)
Trupe si artisti din sase tari – Cehia, Danemarca, Irlanda, Serbia, Austria si Romania - vor avea la dispozitie unul dintre cele mai cunoscute spatii dedicate muzicii live din Bucuresti pentru a-si prezenta recitalurile. Clubul Expirat este cel care va gazdui anul acesta MMB Live Showcase, in serile de 20 si 21 martie.
Trupele Vama si byron sunt invitatii speciali ai acestei editii.
In fiecare dintre cele doua zile, incepand cu ora 20.00, trupele si artistii selectati vor sustine recitaluri in fata participantilor la MMB2018, profesionisti ai domeniului de pe plan local si european – oportunitate care le-ar putea aduce viitoare colaborari - dar si in fata publicului neparticipant la conferinta, dar dornic de a descoperi voci si acorduri fresh.

Trupele si artistii selectati pentru cele doua seri ale MMB Live Showcase sunt:
Marti, 20 martie:
Fried Friend (Romania), JazzyBIT (Romania), Jinxy Von D`ers (Romania), Lucia (Romania), Gramofone (Romania), Shane Ó Fearghail Music (Irlanda), Trupa SPAM (Romania), Thom Artway (Cehia);

Miercuri, 21 martie:
Ana & The Changes (Serbia), Am Fost La Munte si Mi-A Placut (Romania), CeZar (Romania), FUNKorporation (Romania), Evon Rose (Austria), Kosmic Blues (Romania), Mathias Heise Quadrillon (Danemarca), Rockabella (Romania), Trees Orchestra (Romania).

Ficare dintre cele doua seri se va bucura de prezenta a doi invitati speciali: byron (20 martie) si VAMA (21 martie).

Doritorii isi pot achizitiona bilete de pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-mmb-live-showcase-expirat-20-21-03-33119/
Participantii la Mastering The Music Business vor avea acces gratuit pe baza ecusonului de participant.

MMB_Showcase_2018

 
Despre Mastering the Music Business
Mastering the Music Business, prima conferinta dedicata industriei muzicale din Romania, a ajuns la cea de-a treia editie si se va desfasura in perioada 20 – 22 martie 2018, la Bucuresti. Acest eveniment le aduce participantilor numeroase oportunitati de relationare cu persoane-cheie care activeaza in industria muzicala si in industriile adiacente, atat din Romania cat si din alte tari europene.
Prin intermediul unei serii de workshop-uri si dezbateri la care vor participa peste 70 de speakeri din Romania si din lume, Mastering the Music Business aduce informatii relevante atat pentru artistii care participa la conferinta, cat si pentru toti profesionistii din industria muzicala. Printre subiectele editiei de anul acesta se numara modalitatile prin care muzica poate aduce profit, strategiile de marketing online, plasarea melodiilor in mediile specifice. Nu vor fi ocolite nici povestile de succes legate de muzica indie, festivaluri, continutul muzical de la radio, jurnalismul muzical, exemplele de bune practici si multe altele.
Mai multe detalii pe www.masteringthemusicbusiness.ro

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate