Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Jazz la The Ark – „Pân’ la Rai”, cu Adrian Naidin Quartet. Teme tradiționale în ritm de jazz, într-un spațiu deschis la experiențe
(Muzică)
Dupa o vreme de liniste, The Ark isi redeschide portile. Vineri, 16 martie, Adrian Naidin Quartet va sustine concertul „Pan la rai”, un experiment acustic inedit, gazduit de The Ark – Depozit de viitor, un spatiu care imbina traditia in muzica, design si gastronomie.
Accesul se va face incepand cu ora 19:30.

Concertul „Pan’ la Rai" aduce contururile delicate ale cantecelor  Mariei Tanase in 2018, rafinandu-le prin jazz si oferindu-le, astfel, o viata noua. Amestec de traditional si avangarda, tehnic si non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin isi testeaza imaginatia intr-o impresionanta armonie acustica, alaturi de alti trei muzicieni cu personalitati si cariere deosebite: pianistul Sorin Zlat, percutionistul Gabriel Balasa si de Eugen Amarandei la contrabas. Repertoriul este alcatuit din piesele: Pan’ la Rai, Am iubit si-am sa iubesc, Ciuleandra, Pana cand nu te iubeam, De-ar sti omul ce e viata, Arunca-m-as pan’ la stele, Ai huri huratul.

Am ales sa deschidem seria de evenimente culturale din 2018 cu un band de jazz care urmareste aceeasi filosofie ca si noi: reinterpretarea traditiei intr-o maniera actuala, creativa, care poate sa ofere noi valente elementelor de patrimoniu cultural”, a declarat Teodor Frolu, Managing partner la DC Communication.

Atmosfera va fi intregita de ambientul si oferta restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, care va fi accesibil pe toata durata evenimentului.
Biletele pot fi achizitionate online, de pe platforma Eventim.ro, incepand de astazi. Pretul unui bilet variaza intre 40 si 60 de lei. Mai multe detalii pot fi gasite aici.
Concertul este organizat de The Ark – Depozit de viitor in parteneriat cu DC Communication, Headvertising, Ivan Pescar & Scrumbia Bar si este sustinut de Radio Romania Bucuresti fm, Agerpres, Europa FM, Carturesti, Citatepedia.ro, Modernism.ro, Igloo, Zeppelin si Munteanu.

***
Despre Adrian Naidin
Violoncelistul Adrian Naidin este revelatia ultimilor ani in spatiul cultural romanesc, dupa o serie de succese care l-au purtat pe cele mai prestigioase scene, incepand cu Teatrul National din Bucuresti si continuand cu teatrele si filarmonicile importante din tara. si-a consolidat locul privilegiat in seria muzicienilor de elita prin recitalurile oferite la reuniuni culturale exclusiviste, printre care Gala UNITER, statut confirmat apoi in colaborari cu artisti de prim rang, printre care Horatiu Malaele, Ion Caramitru sau Daniela Nane.

Concert Adrian Naidin_Poster


***
Despre The Ark – Depozit de viitor
Situat in Uranus 150, vis a vis de piata de flori George Cosbuc, The Ark – Depozit de viitor este un un spatiu tanar, deschis la noi experiente remarcabile, un hot-spot al proiectelor culturale si artistice care reinterpreteaza traditia pentru a o aduce in actualitate..Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate