Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
14 octombrie 2019
Recomandări
Cine poate cânta la pian și juca ping-pong în același timp? Cine este cel mai bun pianist?
(Muzică)
Raspunsul il vom afla in mai putin de o saptamana, la PIANO BATTLE - Andreas vs Paul. Cel mai nonconformist spectacol-concert de muzica clasica, PIANO BATTLE- Andreas vs Paul vine in Romania, pe 8 octombrie 2018.
Cunoscutii pianistii de origine germana, Andreas Kern si Paul Cibis se vor duela spre deliciul publicului la Teatrul National din Bucuresti.

Biletele pentru spectacolul PIANO BATTLE- Andreas vs Paul pot fi achizitionate din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti) sau online de pe eventim.ro, la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor in sala: Categoria I- 300, Categoria II- 240, Categoria III- 180, Categoria IV- 120 lei.

Concertul va incepe la orele 20:00, cu  acces pentru public incepand cu orele 19:00.

PIANO BATTLE-Andreas vs Paul reprezinta un spectacol-concert ce pune reflectoarele pe doi pianisti rivali, foarte diferiti din multe puncte de vedere, dar la fel de puternici si competenti, care se intrec pentru a castiga afectiunea publicului, avand stiluri, tehnici si personalitati artistice diferite. In aceasta batalie unica, stilurile antagoniste ale celor doi pianisti sunt asmutite unul impotriva celuilalt. Pe parcurs sunt incalcate multe norme si conventii ale concertelor clasice, pe masura ce acesti doi artisti, inarmati cu sarm si indrazneala, depasesc limitele si exploreaza noi teritorii, prezentand-va lucruri de care nu aveti parte in cadrul concertelor clasice, pastrand in totalitate frumusetea muzicii clasice in sine. Repertoriul este larg, de la Schubert si Chopin la Scriabin si Ligeti. Fideli originilor lor, pianistii abordeaza provocarea cu virtuozitate si energie. Chopin, Liszt, Rachmaninov si Scriabin? Nicio problema. Dar puterea si viteza nu inseamna totul – tonul, frazarea si nuantele de finete sunt si ele ingrediente importante pentru o prestatie convingatoare. Va functiona cu Schubert, Brahms sau Debussy, sau sunt alegeri prea comode? E la ordinea zilei sa experimentezi, sa fii cutezator, contemporan si sportiv. Cine poate canta la pian si juca ping-pong in acelasi timp? Si cine poate improviza mai bine? Publicul va sti.

Acest spectacol de 90 de minute nu se rezuma doar la cantatul la pian, ci abordeaza cuvinte, idei si stiluri individuale. Cine are poantele cele mai bune? Care este cel inovator si glumet? Dupa cum va descoperi si publicul, cheia succesului este atitudinea potrivita, comunicarea eficienta si executia la momentul oportun. Cei doi artisti merg chiar pana la a improviza spontan piese cerute de auditoriu.
Tu vei fi juriul

In acest spectacol, dvs. sunteti arbitrii! Toti spectatorii sunt invitati sa voteze asupra prestatiilor pianistilor, alegand, in cele din urma, un castigator. Iar implicarea dvs. in concert s-ar putea sa nu se opreasca aici... In cadrul concertelor traditionale de muzica clasica, publicul se afla intr-o pozitie pasiva – privind prestatia si ascultand muzica fara a interactiona cu artistii. Dar, in cadrul PIANO BATTLE, membrii auditoriului joaca un rol activ, intr-un mod ce imbunatateste atat experienta muzicala, cat si factorul distractie. De la inceput, un lucru este clar: cand doi pianisti au o infruntare, pentru public este desfatare. La finalul fiecarei runde, toti spectatorii sunt invitati sa voteze asupra prestatiilor celor doi – si, in cele din urma, sa aleaga un castigator.

Mai multe detalii despre Piano Battle – http://www.pianobattle.com  sau pe pagina de Facebook avand acelasi nume.

Pentru o buna desfasurare a concertului va rugam sa respectati regulile de mai jos:
1.    Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data
2.    Spectatorii sunt rugati sa-si pastreze locurile/sectoarele in timpul concertului.
3.    Spectatorii sunt rugati sa nu intre cu bautura sau mancare in sala
4.    Este interzisa filmarea cu telefonul sau orice alt dispozitiv.

Piano battle bucuresti cu logo

Parteneri ai evenimentului Pringels.
Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a caror misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith, The Cranberries sau Leonard Cohen, Pink Martini, spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate