Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 februarie 2023
1789 • A fost ales primul pre?edinte al SUA, George Washington
1847 • Se inaugureaza Teatrul de la Copou din Iasi
1852 • Se naste Ion Luca Caragiale
1884 • A fost publicata prima editie a Oxford English Dictionary
1894 • Se naste Lucian Grigorescu
1896 • Premiera mondiala a operei "Boema" de Puccini, la Torino
Recomandări
Începe a IV-a ediție NARATIV – Festivalul de lectură pentru copii unde cititul e o plăcere!
(Literatură)
Iti place sa citesti? Vrei sa afli in cate feluri se poate citi o poveste? Stiai ca te poti bucura de lectura si altfel? Vino la Festivalul NARATIV sa vezi cum povestile prind viata. In ultimul weekend din noiembrie, adica pe 24 si 25 noiembrie 2018, la Colegiul National „Cantemir Voda”, cei mici si cei mari isi dau din nou intalnire la cea de-a patra editie a Festivalului de lectura pentru copii NARATIV, unde vor redescoperi placerea cititului alaturi de Asociatia Curtea Veche.
Proiectul este realizat cu sprijinul Kaufland Romania.

Programul este disponibil pe site-ul www.narativ.ro, unde s-a dat deja startul inscrierilor la peste 50 de ateliere interactive care vor trezi pasiunea pentru citit in orice pusti. La eveniment sunt asteptati copii cu varste intre 3 si 14 ani, care vor sa descopere magia cititului alaturi de Nara si Tiv, ghizii aventurosi ai Festivalului.

Ce vor face cei mici la NARATIV? Activitatile pregatite pentru ei ii vor incuraja sa se exprime liber, sa deseneze, sa compuna muzica, sa faca teatru si recenzii video, sa invete si sa foloseasca tehnici de dezbatere, sa faca experimente si chiar sa inventeze propriile povesti.

Parintii si profesorii sunt asteptati la conferinte sustinute de specialisti in psihologia copilului si in educatie non-formala, unde pot invata mai multe despre cum ii pot sprijini pe cei mici in dezvoltarea obiceiului pentru lectura.

Atelierele pregatite anul acesta sunt realizate in jurul unora din cele mai frumoase si cunoscute titluri ale literaturii universale, precum: Debate – Mituri Romane, Povesti pe muzica – Calatoriile lui Gulliver, Jurnalistul de poveste – Robinson Crusoe, BodyPercussion – Visul unei nopti de vara, Bookopoly board game – Romeo si Julieta, Povesti vizuale – Frida, Actorie – Odiseea, Atelier Experiential – Marie Curie si multe altele.

A patra editie a festivalului NARATIV aduce in premiera si activitati de storytelling in limbi straine, in parteneriat cu institutele culturale din Bucuresti si un eveniment special cu campioana olimpica la scrima, Ana Maria Branza, care le va vorbi copiilor despre importanta educatiei prin sport si lectura.

Asociatia Curtea Veche a fost infiintata in luna martie a anului 2014 pentru a dezvolta intr-un mod independent si sustinut activitatea de responsabilitate sociala inceputa de Curtea Veche Publishing prin programul national de lectura “Cartile copilariei” care isi propune cresterea reala a interesului copiilor si tinerilor pentru citit, ridicarea nivelului copiilor de intelegere a textelor si cresterea consumului de carte din Romania.
Mai multe informatii despre Asociatia Curtea Veche puteti afla de pe site-ul www.asociatiacurteaveche.ro si Facebook.com/AsociatiaCurteaVeche.

Narativ [2016] - afis final CS5

Sponsor oficial: Kaufland

Parteneri: Curtea Veche Publishing, AQUA Carpatica, Herlitz, Libra Bank, Fundatia “Maine va fi mai bine”, Mount Himalaya Tea, Pelikan, Sameday Courier

Parteneri institutionali: Colegiul National „Cantemir Voda”, Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti, British Council, Goethe-Institut Bucuresti, Délégation générale Wallonie-Bruxelles à Bucarest, InvataEficient.com, Mindstage Acting School, Sports Hub, Serious Play


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate