Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 februarie 2023
Recomandări
Măcinat expoziție imersivă multi-sit în spațiul public
(Arte vizuale)
Miercuri, 14 noiembrie 2018, de la ora 12.00 si respectiv de la 17:30 au loc in Bucuresti cele doua trasee artistice imersive ale expozitiei ”Macinat” si este rezultatul unei munci colective desfasurate pe parcursul ultimului an de artistii din comunitatea ARTHUB Bucharest.
 
Traseu diurn - La drum de zi
Ora incepere: 12:00
Punct de pornire: intersectia strazilor Gen. Budisteanu cu Calea Grivitei / coordonate GPS: 44.443904, 26.089366
Artist/ghid: Claudiu Cobilanschi

Traseu nocturn - La drum de seara
Ore incepere: 17:30 / 17:45 / 18:00 / 18:15 / 18:30 / 18:45 / 19:00 / 19:15 / 19:30 / 20:00 / 20:15
Punct de pornire: Strada Berzei nr. 109 / coordonate GPS: 44.444759, 26.081009
Artisti: Elena Andrei, Angela Bontas, Claudiu Cobilanschi, Adela Edu, Mugur Grosu, Cristina Iacob, Mirela Iordache, Andrei Jindiceanu, Tudor Lüba, Lumi Mihai, Daniel Munteanu, Maia stefana Oprea si Mihail Vancica, Silvia Roman, Fabiola Stoi, Nona serbanescu, Vasile Tolan, Iulia Toma

Accesul este liber pentru ambele trasee in baza rezervarii prealabile. Rezervari prin formularul de inscriere.
Participarea la unul dintre trasee nu este conditionata de participarea la cel de-al doilea.

”Macinat” este o expozitie multi-sit imersiva, la granita dintre arta, cercetare antropologica, ritual si gandire magica. Cei 17 artisti participanti propun publicului un parcurs initiatic cu doua trasee bucurestene, la drum de zi si la drum de seara. Vizitatorii vor calatori printre instalatii performative, instalatii audio-video si interventii in spatiul public.

Expozitia incheie programul de cercetare, rezidenta si productie artistica ”Mori si comori, mituri si rituri”, program desfasurat pe durata anului 2018, pleacand de la o seama de afinitati, curiozitati, cautari si nevoi extrem de personale, intime-artistic, impartasite de un grup de lucru format din o parte a membrilor ARTHUB si invitatii lor, programul a cuprins stagii de documentare in Romania si in Franta, organizarea unei rezidente si a unei expozitii in Chalabre (Fr) si expozitia de la Bucuresti. Continuarea programului va consta in editarea unei carti de arta.

Progamul Mori si comori mituri si rituri este organizat de Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane prin intermediul comunitatii artistice ARTHUB in parteneriat cu Muzeul National al Literaturii Romane, Puzzle Hostel, Black Habit, Le Moulin de l'Eveque (Fr), Primaria Chalabre (Fr) si co-finantat de Administratia Fondului Cultural National.

vizual-orizontal

Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate