Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Comunitatea internațională și diplomatică din România aniversează 40 de ani de diplomație culturală - Bazarul caritabil al IWA - Asociatia Internațională a Femeilor din România
(Viață)
Pe 9 decembrie 2018, la Romexpo, Pavilionul C3, intre orele 10:00 - 16:00, celebram 40 de ani de existenta ai IWA. Asociatia Internationala a Femeilor din Romania, printr-o editie jubiliara a traditionalului „IWA Christmas Bazaar”, eveniment filantropic cu participare diplomatica organizat anual de IWA.
La reusita acestei manifestari de diplomatie culturala contribuie anul acesta peste 55 de misiuni diplomatice, reprezentanti ai comunitatii internationale din Romania, reunind un numar impresionant de peste 600 de voluntari ce fac parte din peste 60 de nationalitati. Ca in fiecare an, reprezentantii comunitatii internationale isi vor etala produsele si obiectele traditionale intr-o sarbatoare multiculturala de culori, sunete, arome si gusturi, animata de cantece si dansuri specifice fiecarei tari, toate acestea cu scopul de a veni in sprijinul celor mai vulnerabili membri ai societatii.

Vizitatorii care vor trece pragul Bazarului de Craciun vor putea cumpara cadouri unice, de la obiecte mestesugaresti pana la delicatese traditionale din multe tari, si vor putea, totodata, sa ii ajute pe cei defavorizati sa aiba un trai decent. La tombola de anul acesta sunt listate cadouri speciale precum ultimele tipuri de telefoane Android sau pachete de vacanta in Poiana Brasov.

Fondurile stranse din vanzarea produselor donate de cele peste 55 de tari participante, precum si din sponsorizarile directe, vor fi directionate prin grant-uri in beneficiul fundatiilor si asociatiilor pe care IWA le sprijina, in urma unei selectii atent facute de catre consiliul director al organizatiei.

„Sunt foarte onorata sa ma aflu la carma acestei organizatii speciale in acest an anivesar. Participarea la editia de anul trecut a Bazarului de Craciun a fost pentru mine o experienta deosebit de valoroasa. Am avut ocazia sa observ cum misiunea remarcabila a IWA este transpusa in fapte prin promovarea interactiunii intre oameni de toate nationalitatile pentru a ii ajuta sa se conecteze intre ei, astfel incat, impreuna, sa facem o diferenta in comunitatea in care locuim. Am vazut apoi impactul real pe care l-au adus fondurile impresionante pe care le-am strans. Pe 9 decembrie IWA reuneste o parte din globul pamantesc la Bucuresti intr-o sarbatoare vibranta cu muzica, dansuri, mancaruri, bauturi si produse traditionale. Nu ratati aceasta ocazie de a fi parte dintr-o experienta unica!”
— a spus Gladys Abankwa-Meier-Klodt, Presedinte al IWA – Asociatia Internationala a Femeilor din Romania, sotia ambasadorului Germaniei in Romania.

IWA - Asociatia Internationala a Femeilor din Romania este o organizatie non-guvernamentala si non-profit, initiata in 1978, formata din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat in Romania, dar si din comunitatea civila - culturala sau de afaceri - reprezentand peste 40 de tari.

Fb IWA 2018_Platinum Ribbon

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate