Povestea Carnage prezinta doua cupluri, rutinate si invadate de cotidian, insa lipsite de maturitate. Ele se intalnesc pentru a rezolva o situatie in care sunt implicati copiii lor, insa fara niciun rezultat. Acest lucru nu face altceva decat sa scoata la iveala adevaratele lor probleme de cuplu, frustrarile lor, nereusitele lor. O comedie cu un umor special, pentru un public dispus sa-si asume orice posibila asemanare cu realitatea! Ce-ai face daca ai afla ca sotul tau s-a plictisit de tine? Ce-ai face daca ai afla ca sotia ta este nefericita in cuplu?
Distributia: Alexa Istrate, Ciprian Nemesiu, Claudia Prec, Andrei Seusan
Regia: Ciprian V. Nichita
Scenografia: Irina Moscu
Valsul Hazardului, de Victor Haim
21 iunie, ora 20:00
O femeie face un accident cu masina si ajuge sa raspunda in fata unui Inger, care- i puncteaza fiecare raspuns. Jocul dintre ei ia, insa, o turnura neasteptata. Spectacolul ”Valsul Hazardului” este o tragicomedie construita pe o structura suprarealista. Totul e un joc condus de un Inger total atipic, iar miza se schimba si creste din ce in ce mai mult. Uneori, oamenii ajung in situatii cel putin ciudate. Balanta inclina nehotarata intre rational si irational, intre iubiri adevarate si disperari de moment si lista va continua. Ar trebui adaugat si faptul ca balanta nu inclina singura, ci este ajutata de domnul Inger. Spectacolul incearca sa-i reaminteasca spectatorului de existenta continua a comicului in orice situatie sa il provoace sa reflecteze si asupra dualitatii deciziilor sale. Veti intalni un personaj pe cat de simpatic pe atat de iritant, care te va intreba pana la ce varsta ai crezut in Mos Craciun si te va nota ca atare.
Distributie:
Ingerul: Mihai Capatina
Fata: Ruxandra Balasu
Regia: Ingrid Bonta
Scenografia: Daniel Divrician
MOSTENITOAREA, de Lucia Verona
22 iunie, ora 20:00
Coproductie Teatrul de Comedie si Teatrul Masina de Vise
Un recital de exceptie al actritei Mihaela Teleoaca
"Acum cativa ani, am inceput sa scriu o nuvela despre doua surori, o proza psihologica, pornita de la un caz real din care pana la urma n-a ramas aproape nimic. Nuvela nu-mi iesea. La un moment dat, am renuntat la proza si am inceput sa scriu o piesa cu acelasi subiect. Ce ar face, cit de departe ar merge o femeie trecuta de prima tinerete pentru a-si implini visul vietii ei, acela de a locui la Paris? Trebuia sa fie o monodrama. Spre surprinderea mea, a devenit o monocomedie” cu valente de thriller. Se numea “Mostenirea”. A si aparut, in 2005, in volumul Calatoarea si Shakespeare”, volum distins cu Premiul pentru dramaturgie al Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti. Iar acum, piesa a devenit spectacolul Mostenitoarea”, care se joaca in interpretarea excelenta a Mihaelei Teleoaca si regia lui Dan Tudor." Lucia Verona
Cu: Mihaela Teleoaca
Regia: Dan Tudor Decorul: Gelu Stoican Costumele: Les filles d'ailleurs
Spectacole pentru copii
Wickie si Vikingii (spectacol in germana)
Adaptare dupa celebrul serial de desene animate inspirat de cartea lui Runer Jonson. Ce se intampla cand in mijlocul unui popor de razboinici apare un baiat inteligent?Povestea micului viking care il insoteste pe tatal sau intr-o expeditie de cucerire a unor tinuturi necunoscute. El isi foloseste istetimea pentru a-i ajuta pe razboinicul Halvar si echipajul sau in momente de suspans.Ei, bine, apar o multime de aventuri, solutii ingenioase in probleme de cucerire si concluzia: INTELIGENTA RENTEAZA! Micutii spectatori se vor amuza copios de intamplarile ilustrate cu cele 6 papusi mari si vor lua parte activ la jocul actorilor. Spectacolul este jucat si in limba germana ( cu mici adaugiri in limba romana pentru a facilita intelegerea actiunii si corelarea cu vorbirea in germana).
Vulpea si Corbul (spectacol pentru copii)
22 iunie, ora 11:00
Spectacolul este inspirat de indragita fabula cu acelasi nume, scrisa de LaFontaine, adaptata pe intelesul si pe placul copiilor. Costumele sunt deosebit de atractive, continand si masti venetiene. Sireata Vulpe il pacaleste pe Corb, care isi doreste doar sa invete sa cante si sa danseze la concursul din padure, pentru a-i fura cascavalul. Spectacolul este intesat de momente menite sa starneasca hazul celor mici, dar si atentia lor la anumite tipuri de comportament, pe care fabula doreste sa le aduca in vedere. Cu ajutorul prietenului Arici, dar si al micilor spectatori, Corbul va gasi un mod de o face pe Coana Vulpe sa se schimbe, sa nu mai minta si sa nu mai fure. La final, vor sarbatori reusita, dar vor trage impreuna invataturi din aceasta istorie. Personajele sunt simpatice, devin indragite de cei mici, iar spectacolul este plin de momente savuroase.
. |