Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
S-au pus în vânzare biletele pentru o nouă reprezentație Mon Cabaret Noir de Răzvan Mazilu la Teatrelli
(Teatru)
„Spectacolul provoaca prin erotism si sondeaza partile intunecate ale personalitatii noastre.” Reprezentatia Mon Cabaret Noir este programata pe 25 februarie, incepand cu ora 19 la Teatrelli, iar pretul unui bilet este de 39,69 RON.
Primele reprezentatii ale anului, din 22, 23 ianuarie si 18 februarie, sunt deja sold out. 

Mon Cabaret Noir de Razvan Mazilu se numara printre cele mai vandute spectacole de la Teatrelli. Este un demers unic, complex si emotionant. Porneste de la povestea Anitei Berber – dansatoare, coregrafa, actrita si fotomodel de mare succes din anii 1920, epoca de aur a cabaretului. Deloc cunoscuta la noi, a fost o personalitate avangardista, rebela si excentrica cu un destin demn de un scenariu de film. Atunci cand a inceput sa puna in scena Mon Cabaret Noir, coregraful Razvan Mazilu s-a inspirat din povestile si locurile pe care le-a descoperit vizitand Berlinul pentru documentare. Celebrul coregraf Razvan Mazilu are un rol mut in spectacol, exprimat doar prin dans si expresie. Alaturi de el, pe scena sunt actritele Ilona Brezoianu, Anca Florescu, Alina Petrica si Ana Bianca Popescu. Spectacolul dureaza o ora si 20 de minute si invita publicul sa patrunda in lumea cabaretului berlinez, incarcata cu erotism, viata de noapte, libertate sexuala totala, droguri si alcool, unde nimic nu este prea bizar si totul este permis pentru experimentare. Mon Cabaret Noir este nerecomandat persoanelor sub 16 ani. 

„Mon Cabaret Noir provoaca prin erotism si sondeaza partile intunecate ale personalitatii noastre. Provoaca, in primul rand, ideea de libertate – as putea spune ca este o pledoarie pentru libertatea fiintei, o fiinta scuturata de toate prejudecatile si toate regulile pe care societatea le impune. Este un gen de demers cu care publicul nu este obisnuit: un spectacol total, cu teatru coregrafie, muzica si foarte multa culoare. Este facut cu profesionalism, am incercat sa ridicam o stacheta in aceasta idee a spectacolulului total. Este foarte bine documentat si, nu in ultimul rand, imi place sa cred, temele si ideile din spectacol ating niste corzi nestiute sau uitate din sensbilibiltatea spectatorilor.”,

a declarat pentru presa coregraful Razvan Mazilu. 

RÄ?zvan Mazilu în Mon Cabaret Noir Foto creart Teatrelli

Biletele pentru reprezentatia din 25 februarie a Mon Cabaret Noir se pot achizitiona de pe bilete.ro sau de la casa de bilete Teatrelli: https://www.bilete.ro/mon-cabaret-noir/mon-cabaret-noir-25-feb-2019/

Spectacolul este organizat de Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti. 

ActriÈ?a Ana Bianca Popescu în Mon Cabaret Noir Foto creat Teatrelli

Despre Teatrelli
Teatrelli este un proiect creart, un spatiu cultural alternativ dedicat artelor performative, care ofera publicului productii proprii de teatru si dans, precum si concerte acustice, dezbateri si artist-talk-uri. 
www.creart.ro/teatrelli/.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate