Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Genesis for Life - un proiect despre viață, educație și valori morale
(Viață)
Pe 20 februarie, de la ora 19.00, in Sala de Marmura a Cercului Militar National din Bucuresti, Fundatia Genesis Collegiate continua sa sprijine lupta pentru viata a copiilor nascuti prematur, printr-un nou eveniment caritabil Genesis for Life.
Anul acesta, sectia de Terapie Intensiva Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie”, coordonata de medicul Catalin Cirstoveanu, are nevoie urgenta de un bronhoscop rigid, un aparat medical care permite interventii rapide si eficiente in situatii limita. Aceasta sectie este un model despre cum implicarea medicilor, a autoritatilor, a societatii civile poate duce la rezultate remarcabile, in acest moment departamentul coordonat de Catalin Cirstoveanu fiind unul dintre cele mai moderne, dar mai ales eficiente din Romania. In continua lupta pentru viata desfasurata la Neonatologie, in ultimii ani, numarul vietilor salvate s-a dublat, gratie tehnologiilor de ultima ora si abordarilor performante ale medicilor.

Genesis for Life 1

De sase editii, proiectul Genesis for Life este dedicat modernizarii si dotarii sectiei coordonate de medicul Cirstoveanu.

,,Noi facem educatie in Romania de 20 de ani, dar ca parinte cred ca nu este suficient sa punem in mintea copiilor cifre, teorii si informatii, trebuie sa punem neaparat umanitate, pentru ca ei vor fi societatea de maine, iar aceasta societate trebuie sa fie mai responsabila si mai activa decat am fost noi. In ultimii 10 ani, s-au strans peste 100.000 de euro pentru proiecte asociate initiativelor lui Catalin Cirstoveanu, iar aceasta alegere nu este intamplatoare. Acest om si determinarea sa de a schimba realitatea in care traim, refuzul de a accepta limitarile sistemului, dorinta de performanta mi se par cele mai bune lectii pe care le putem oferi celor 400 de copii si tineri aflati la scoala Genesis si cei inca aproape 200 pe care ii asteptam la liceul pe care il vom inaugura in toamna lui 2019
– a declarat Ioana Necula, director fondator Genesis Collegiate si initiator al proiectului Genesis for Life. 

Genesis for Life 2

,,Fara sprijinul societatii civile, cu siguranta nu am fi ajuns aici. Pasi importanti in dezvoltarea sectiei noastre s-au facut printr-o importanta responsabilitate sociala. Am decis sa nu ne oprim, ci sa mergem tot inainte. Prin proiectul Genesis for Life si prin aparatele achizitionate in urma acestor initiative am realizat nenumarate interventii salvatoare de vieti, printre care si o premiera mondiala in 2015, cu ajutorul unui aparat de dubla dializa, renala si hepatica” – a declarat medicul Catalin Cirstoveanu, coordonatorul sectiei de Terapie Intensiva Neonatologie a Spitalului ,,Marie Curie”.

Evenimentul Genesis for Life din 20 februarie, de la Cercul Militar National din Bucuresti, si-a propus sa stranga 17.000 de euro pentru bronhoscopul rigid necesar sectiei de Neonatologie. In cadrul evenimentului, Doru Trascau si Andrei Zamfir de la The Mono Jacks vor sustine un recital extraordinar, care va fi asociat cu un special pairing Wine&Music realizat cu sustinerea speciala a Gitana Winery.
Donatiile se pot face doar prin intermediul platformei Galantom, pe oricare din paginile fundraiserilor dedicate evenimentului. Informatii suplimentare gasiti pe www.genesis.ro. Orice donatie este binevenita, insa doar cele de minim 200 de lei vor asigura accesul la eveniment.

g

Genesis Collegiate este o institutie educationala cu 20 de ani de experienta si rezultate remarcabile in invatamantul romanesc, dar si cu o istorie consistenta de proiecte sociale dedicate comunitatii. in anul scolar 2019-2020 institutia va lansa si Liceul Teoretic Genesis care va cuprinde doua clase cu profiluri diferite.
Programul Genesis For Life a fost dezvoltat din dorinta de a le oferi elevilor institutiei un exemplu despre ce inseamna responsabilitatea sociala si din dorinta de a contribui cat mai mult la cresterea si dezvoltarea lor ca oameni.
Partener media: TANaNANA


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate