Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
1 februarie 2023
1789 • A fost ales primul pre?edinte al SUA, George Washington
1847 • Se inaugureaza Teatrul de la Copou din Iasi
1852 • Se naste Ion Luca Caragiale
1884 • A fost publicata prima editie a Oxford English Dictionary
1894 • Se naste Lucian Grigorescu
1896 • Premiera mondiala a operei "Boema" de Puccini, la Torino
Recomandări
Opera Comică pentru Copii lansează, în premieră, voucherele pentru spectacole și le dublează valoarea între 14 februarie și 1 martie
(Teatru)
Opera Comica pentru Copii (OCC) lanseaza, in premiera pentru o institutie culturala, vouchere cadou pentru spectacolele prezentate pana la finalul anului. Pentru fiecare voucher cumparat in perioada 14 februarie – 1 martie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, ofera inca o data valoarea acestuia.
Astfel, orice persoana care doreste sa faca un cadou celor dragi poate achizitiona vouchere OCC de pe platforma bilete.ro, iar Opera Comica pentru Copii le va dubla valoarea, oferind astfel posibilitatea beneficiarilor sa vada si mai multe spectacole. Voucherele OCC au preturi cuprinse intre 50 si 500 de lei si sunt valabile pana la finalul anului in curs.
Gulliver si Bach

Pe 22, 23 si 24 februarie, giganticul ,,Gulliver” revine pe scena Operei Comice pentru Copii, la Sala Mare. Musicalul, inspirat din povestea ,,Calatoriile lui Guliver” de Jonathan Swift, le propune celor mici o aventura muzicala inedita unde vor face cunostinta cu o serie de personaje supranaturale: piticii Barba Cot, Sfiosul din ,,Alba ca Zapada”, zurliul rege din Liliputh - Pluth-Pluth-Pluth - si cu serafica sa sotie, Iasomy, dar si cu multi alti pitici simpatici si sprinteni.

Cantata Cafelei
Cantata Cafelei

Pe 23 si 24 februarie, in Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii, cei mici sunt invitati sa urmareasca ultimele reprezentatii ale spectacolului de opera ,,Cantata Cafelei”, de J.S. Bach, dirijat de Cezar Verlan si regizat de Irina Furdui. Premiera din weekend-ul care s-a incheiat a umplut Salonul Mozart, copiii si parintii primind cu mare bucurie acest spectacol in care umorul, energia si expresivitatea se imbina armonios in incercarea de a aborda subiectul dependentei de cafea.

,,Lunaticii” se intorc la OCC, iar Nino va da intalnire la Sala Epika - Baneasa
Tot pe 23 si 24 februarie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici la Sala UnderGrant la spectacolul de teatru ,,Lunaticii”. Cei trei clovni revin pe scena OCC cu poznele, sotiile si aminitirile lor ca sa ii distreze pe copiii de toate varstele.
Pe spectatorii mici si mari care doresc sa afle mai multe despre istoria muzicii romanesti, Opera Comica pentru Copii ii asteapta la concertul-lectie ,,Cu Nino in Romania” la Sala Epika din Grand Cinema & More Baneasa. Spectacolul este programat pentru ziua de sambata, 23 ianuarie, de la ora 11:00 si face parte din Stagiunea Culturala pentru Copii 2018 – 2019.

Gulliver_1
Gulliver

In iunie, OCC prezinta, in premiera, musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”
La inceputul lunii iunie, Opera Comica pentru Copii prezinta premiera verii: musicalul ,,Madagascar, a Musical Adventure JR.”. Pe 14, 15 si 16 iunie, bucurestenii sunt invitati sa vizioneze spectacolul realizat de Jaqueline Bratu, o aventura muzicala cu si pentru copii, adaptata dupa superproductia cinematografica cu acelasi nume realizata de DreamWorks. Timp de 60 de minute, amuzantele personaje din film - leul Alex, zebra Marty, girafa Melman, hipopotamul Gloria si, bineinteles, pinguinii - vor urca pe scena OCC si promit sa le ofere copiilor o experienta muzicala uluitoare. Biletele pot fi achizitionate de pe platforma bilete.ro.

Lunatici_1
Lunatici

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. in anul 2018, Opera Comica pentru Copii a pus in scena 741 de spectacole pentru care s-au vandut 135.000 de bilete. 

Nino_in_Romania_1

Vouchere_OCC

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate