Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
18 ianuarie 2021
Recomandări
Amiaza jocurilor de emoție cu Rodica Mandache și Marius Manole
(Teatru)
Spectacolul „Doamna fara nimeni” regizat de Diana Mihailopol, cu Marius Manole si Rodica Mandache, va avea o noua reprezentatie sambata, 28 iunie, ora 15.00, la Godot Cafe-teatru, strada Blanari 14.
Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor prealabile la numerele de telefon: 0213161682 si 0736414244.

Rodica Mandache: Spectacolul acesta „Doamna fara nimeni” este o incercare de eseu care apara o meserie. Ce traim, dialogul intre un actor in varsta si unul tanar, pozitia fata de meserie, lectiile pe care si le dau, din punctul de vedere al varstei unul celuilalt, pentru ca toata lumea crede ca daca esti un actor lansat nu mai ai nimic de invatat.(evz.ro) Fara generatia noua de actori, viata mea n-ar arata asa cum arata. Culorile fierbinti n-ar fi fara ei. Ei imi dau un vector de sens. Ma scol dimineata cu senzatia aceea de plinatate din cauza lor. (Confesiuni, TVR)

Marius Manole: Pe mine teatrul nu ma oboseste. Chiar daca joc in fiecare seara, nu mi se pare asa un efort mare. La teatru eu vin sa ma joc. Carui copil ii pica bine cand mama il cheama de-afara din parc? Atunci cand renunti sa demonstrezi ca vrei sa fii tu bun pe scena, teatrul devine o joaca, devine ceea ce ar trebui sa fie. Teatrul nu e un pariu pe viata si pe moarte. Teatrul nu se face cu incrancare si cu dorinta de a fi primul. Teatrul se face cu bucurie si cu joaca. Trebuie sa accepti cand ai o seara proasta cand joci incredibil de prost de iti e rusine sa iesi la aplauze. Exista seri fenomenale in care coboara ingerul si simti ca plutesti si ca ai luat publicul cu tine si ai plecat in alta parte. (interviurile Telejurnalului, TVR) 
“Spectacolul “Doamna fara nimeni” este un omagiu adus actorului, meseriei de actor indiferent de varsta.
“Si te-astept cu trei garoafe si te-astept cu trei idei si in par am trei agrafe si in ochi am trei scantei: o garoafa pentru soare o garoafa pentru ritm, o garoafa care moare si-i garoafa din senin si te-astept cu trei agrafe si te-astept cu trei idei si te-astept cu o garoafa si in ochi am trei scantei: o scanteie pentru soare o agrafa pentru ritm, o idee care moare si-o scanteie din senin si te-astept cu o agrafa si te-astept cu o idee si te-astept fara garoafa si in ochi am o scanteie …”

Nu este un citat dintr-un spectacol de teatru, ci din Pasarea Colibri. Cand este cantat de Pasarea Colibri suna bine, cand insa este recitat de Marius Manole, pe scena, suna EXTRAORDINAR. Pe langa Pasarea Colibri am mai avut parte de citate din: Nichita Stanescu, Cehov, Geo Bogza, Marin Sorescu ori Henrik Ibsen. Spuse de 2 actori mari, cu voci superbe, citatele par a avea mai multa … greutate.” (Emil Calinescu)

Doamna fara nimeni-foto Fanclub Oficial Marius Manole


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate