Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
30 septembrie 2023
Recomandări
Dragostea celor trei portocale se joacă pe 24 februarie la Sala Gloria
(Teatru)
Spectacolul Dragostea celor trei portocale, produs in aceasta stagiune de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul „Stela Popescu”, condus de un an de actorul Nicolae Punga va fi prezentat intr-un nou spatiu, la Sala Gloria pe 24 februarie, de la ora 19.00.
“Gozzi este teatrul, pentru ca el aduce pe scena teatrul fantastic, iesit din comun. Poporul, lumea, oamenii traiesc in cotidian si merg la teatru ca sa vada ceva neobisnuit. Acest „iesit din comun” sigur ca este legat de cotidian, dar devine un limbaj permutat in alta dimensiune, ajutandu-ne sa descoperim cotidianul intr-un alt mod, prin intermediul unui limbaj extraordinar.”, declara regizorul spectacolului, Michele Modesto Casarin.
   
Spectacolul Dragostea celor trei portocale dupa o schita de Carlo Gozzi, in regia lui Michele Modesto Casarin, este inspirat din celebrul basm antic scris de Gozzi in 1761, este dramatizat pentru aceasta productie de Carlotta Pansa si Michele Modesto Casarin, tradus de Oana Bosca Malin si Matei Stoenescu. Echipa cu care lucreaza Michele Modesto Casarin este recunoscuta la nivel international si este formata din Licia Lucchese (scenograf si designer costume) si Stefano Perocco di Meduna (creator de masti), care colaboreaza cu artisti din Romania, precum coregrafa Ioana Macarie si muzicianul Raul Kusak, asistent regie fiind Ioana Rufu.    

Din distributie fac parte, unii dintre ei acoperind roluri multiple, Silvio, Regele de Cupa: Aurel Sorin Sandu, Tartaglia, Print mostenitor: Madalin Mandin, Clarice, nepoata regelui: Ana Maria Ivan, Brighella, paj: Vlad Benescu, Truffaldino, lacheu: Adrian Ciobanu, Pantalone, primul ministru: Andrei Atabay, Creonta, zmeoaica: Georgiana Vratiu, Printesa Margherita, prima portocala: Silvia Mauritiu, Printesa Gelsomina, a doua portocala: Ioana Lixandroaia, Printesa Althea, a treia portocala: Alexandra Stroe, Batrana ghicitoare: Andreea Mateiu, taranul: Sorin Aurel Sandu, Brutarita: Lavinia Cosma, Cainele: Andrei  Dogaru, Pulcinella Gondola: George Dogaru, Pulcinella Toro: Alexandra Stroe.
   
Biletele pentru se gasesc online pe www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro, www.bilet.ro si la casa de bilete StarTickets de la Palatul National al Copiilor.

Dragostea celor trei portocale DC4A7025

Dragostea celor trei portocale_DC4A6685

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate