Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
„Peer Pressure”, ultimul single al lui James Bay se va auzi live, în premieră pentru România, în deschiderea concertul Ed Sheeran
(Muzică)
James Bay va canta nou sau single, „Peer Pressure”, in premiera in Romania, in deschiderea celui mai aseptat concert al anului 2019 - Ed Sheeran, concert ce va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti, in data de 3 iulie. „Peer Pressure”, o combinatie perfecta intre delicatete, emotie si caldura, este ultimul single pe care  James Bay, impreuna cu Julia Michaels l-au lansat zilele acestea.
Piesa ne invata o lectie importanta despre dragoste si ne ofera fundalul sonor ideal al unei povesti de amor.

Piesa „Peer Pressure” a fost produsa de catre Joel Little si ne vorbeste despre modul in care gasim acea persoana in fata careia suntem pregatiti a ne abandona complet, fara retinere, fara sisteme de aparare, fara frica.

„Cred ca poate fi foarte usor sa traiesti stiind ca esti mereu protejat si nu lasi pe nimeni sa treaca de armura personala. Din varii motive, ne cladim ziduri de aparare in fiecare zi. in momentul in care am scris <Peer Pressure>, eu si Julia am dorit sa vorbim despre momentul in care apare in viata ta persoana potrivita si reuseste sa sfarame acea arumura prin dragoste si ajunge astfel la tine. Sa lucrez cu Julia a fost un moment magic, in care actul de a crea s-a simtit atat de special, mai ales ca piesa abordeaza un subiect unic ce este expus adesea intr-o lumina negativa", declara James Bay.

James Michael Bay , nascut la 4 septembrie 1990, este un cantaret-compozitor si chitarist englez. in 2014, a lansat single-ul "Hold Back the River", inainte de a-si lansa albumul de debut Chaos and the Calm (2015). Albumul a ajuns pe primul loc in Marea Britanie si pe locul 15 in SUA, iar la premiile Brit 2016 a primit premiul pentru “Cel mai bun artist britanic”. Bay a primit, de asemenea, trei nominalizari la Premiile Grammy din 2016, pentru Cel mai bun artist nou, Cel mai bun album rock si Cel mai bun cantec rock. in mai 2018, a lansat al doilea album de studio Electric Light. Cele mai cunoscute melodii ale artistului sunt: Hold Back the River, single care a ajuns la 179.000.000 vizulalizari pe canalul Youtube, Let it go cu aproape 268.000.000 vizualizari pe Youtube, Scars si Us.

Concertul Ed Sheeran din aceasta vara de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al albumului ‘Divide’ce se va desfasura in Franta, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, Romania, Republica Ceha, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda si UK.

James bay & Julia Michaels

Turneul este organizat de Barracuda Music (http://www.barracudamusic.at ), in Romania, prin intermediul Events (www.events.ro )

Va reamintim faptul ca:
Categoria ACCES GENERAL IN PICIOARE la concertul Ed Sheeran Bucuresti este epuizata.
Fanii Ed Sheeran trebuie sa se grabeasca deoarece mai sunt disponibile foarte putine bilete doar la categoriile ACCES PE SCAUNE: 399 RON si 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim).

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucuresti se pot achizitiona bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html. 

DESPRE POLITICA DE VANZARE A BILETELOR
Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.
Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.
Astfel, pentru a impiedica eforturile de revanzare neetica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor, biletele la acest concert se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet. O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. La cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.
Organizatorul evenimentului si Eventim au dreptul de a anula comanda  clientului, daca aceasta a incalcat conditiile de achizitie stabilite de organizator si afisate pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html. 
Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea in zona de spectacol. Va rugam aduceti un document de identitate valabil si intrati la spectacol impreuna cu prietenii si familia cu care ati achizitionat biletele.
Metodele de plata: http://www.eventim.ro/ro/modalitate_de_plata/.
Revanzarea biletelor atat in regim propriu cat si prin alte companii de ticketing este strict interzisa!
La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.
Copiii cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.
Adultii cu dizabilitati grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile. Informatii si inregistrari la contact@eventim.ro.
Pentru lista de intrebari si raspunsuri, va rugam accesati –  Edsheeran.com sau eventim.ro


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate