Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Lansarea cărţii „Ăsta e al meu!” în prezenţa autorului şi ilustratorului Michel Van Zeveren
(Literatură)
Editura Cartea Copiilor si Citim impreuna Romania vor organiza joi, 21 martie, ora 18:30, la libraria Kyralina (str. Biserica Amzei 10, Bucuresti), o seara de lectura in limbile romana si franceza, pentru a marca lansarea cartii „asta e al meu!”.
Aceasta este prima aparitie editoriala a autorului si ilustratorului belgian Michel Van Zeveren in limba romana. In cadrul acestui eveniment, Michel Van Zeveren va citi impreuna cu cei mici si va raspunde la intrebarile lor, iar lectura va fi urmata de o sesiune de autografe.

Imi plac povestile care curg firesc, simplu, dintr-o idee clara, care parca numai atat a asteptat, sa vina cineva si sa-i dea viata si culoare intr-o carte”, marturiseste Michel Van Zeveren.

Cum interactionam cu ceilalti? Cum ne punem in acord dorintele noastre cu ale altora? in jungla, un brotac da peste un ou. Dar si sarpele vrea oul, si vulturul, si varanul… Intra in scena si elefantul, care pune paie pe foc. Ce se va intampla cu oul pana la urma?

Asta e al meu - coperta
 
„asta e al meu!” este o carte care „risca” sa fie citita impreuna cu copiii la nesfarsit, pentru ca acestia se vor bucura de fiecare data, la fel de tare, de finalul ei amuzant. Iar parintii vor recunoaste intamplarea din carte dintr-o privire pentru ca o vad petrecandu-se zilnic in nenumarate si uneori neasteptate forme.

Michel Van Zeveren (n. 1970, Gent, Belgia) a urmat cursurile École de Recherche Graphique, studiind filmul de animatie si dorind sa mearga pe urmele lui Walt Disney. insa acolo descopera placerea de a scrie si ilustra povesti, fapt ce il determina sa se consacre literaturii pentru copii. A scris si a ilustrat peste 30 de carti, devenind unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti autori de carti pentru copii din spatiul literaturii de limba franceza.

Cartea „asta e al meu!” este recomandata copiilor intre 2 si 5 ani si este disponibila pe site-ul editurii Cartea Copiilor (www.carteacopiilor.ro). La toate comenzile online realizate pe site, indiferent de valoare sau de cantitate, Cartea Copiilor ofera de fiecare data o carte cadou. in aceasta perioada, cartea cadou este „Fabule”, o antologie ilustrata de fabule clasice romanesti.

Asta e al meu - detaliu

Despre editura Cartea Copiilor

Cartea Copiilor, prezenta de 12 ani in peisajul editorial din Romania, este una dintre cele mai iubite edituri de carti pentru copii. De la inceput, Cartea Copiilor s-a dovedit a fi o deschizatoare de drum prin initiativa curajoasa de a publica pentru prima data in limba romana unele dintre cele mai valoroase titluri din literatura universala pentru copii. Cartea Copiilor a oferit micilor cititori, in premiera, operele unora dintre cei mai buni scriitori: Astrid Lindgren, Eric Carle, Julia Donaldson, Dick Bruna, Richard Scarry, Roger Duvoisin, Arnold Lobel, Elsa Beskow, Peter Sís si multi altii. De altfel, Cartea Copiilor isi propune sa traduca cat mai multe titluri din literaturi mai putin cunoscute copiilor de la noi, cum ar fi cea suedeza, finlandeza sau japoneza.

Prin alegerea cu grija a titlurilor, autorilor si ilustratorilor, Cartea Copiilor incurajeaza lectura de la o varsta frageda, educarea gustului literar si construirea unei culturi vizuale complexe, alaturi de stimularea creativitatii si a spiritului critic, dezvoltarea capacitatii de a gandi liber si formarea unei atitudini deschise si tolerante. Mai multe detalii despre cartile editurii Cartea Copiilor sunt disponibile la www.carteacopiilor.ro.

Lansare - Michel Van Zeveren

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate