Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
21 noiembrie 2024
1694 • Se naste Voltaire, scriitor ?i filozof francez (m. 1778)
1783 • În Franta a avut loc primul zbor din lume al unor oameni de stiinta într-un balon cu aer cald
1784 • Împaratul Iosif al II–lea al Austriei ordona reprimarea Rascoalei conduse de Horea
1877 • Thomas Edison anunta inventia sa: fonograful, o masina care poate înregistra sunete
1895 • Se naste Traian Grozavescu, tenor român (d. 1927)
1898 • Se naste René Magritte, pictor belgian (d. 1967)
Recomandări
Q&A și sesiune de autografe cu Laura Cosoi
(Viață)
Curtea Veche Publishing si Diverta Lipscani va invita miercuri, 10 aprilie, de la ora 18.30, sa intrati intr-o discutie cu Laura Cosoi despre ce inseamna fericirea, alimentatia echilibrata si implinirea de sine.
„Forma gustului. Retete din interior spre exterior” este noua sa carte care imbina retete usor de preparat, ce contin ingrediente alese cu grija, cu un joc al formelor si o calatorie a descoperirii de sine prin fotografii realizate de Alex Galmeanu. Evenimentul include o sesiune de autografe cu autoarea si va avea loc in noul magazin Diverta Lipscani (Str. Lipscani nr. 30-34).
   
Forma gustului” este o carte conceputa pentru a transforma hrana intr-o celebrare a bucuriei de a trai, dar si de a respecta nevoile organismului si de a-l fortifica. Cu o introducere de 30 de pagini in care autoarea rememoreaza cateva episoade care i-au imbunatatit relatia cu hrana si au ajutat-o sa-si croiasca drumul catre descoperirea de sine, Laura Cosoi isi propune sa dea o noua dimensiune meselor, care sa reflecte conceptiile, experientele si stilul sau de viata. Introducerea este completata de fotografii alb-negru realizate de Alex Galmeanu. Optzeci de retete care acopera toate momentele culinare (salate, supe, feluri principale, deserturi si bauturi), rapide si usor de preparat (nu mai mult de 30 de minute), ce contin ingrediente selectionate cu mare grija: putin sau deloc procesate, fara aditivi, echilibrate nutritiv si caloric.

„Mai mult decat o carte de bucate, am scris o marturisire: ma dezvalui printre secretele care fac din hrana un ingredient al schimbarii profunde. Inspira-te din drumul lung pe care l-am strabatut in cautarea celei care sunt astazi, ca sa afli cum iti poti modela si tu forma gustului: cultiva echilibrul si prezenta constienta inainte ca problemele emotionale sa ajunga in farfurie, gusta din bucuriile recunostintei si nu uita, din cand in cand, sa iti inviti sufletul la cina”,
spune Laura Cosoi.

Forma gustului_1200x630

Prima sa carte de gatit, „Ramai la masa?”, aparuta tot la Curtea Veche Publishing, a fost bestseller la categoria culinara si a castigat premiul Gourmand World Cookbook Awards 2014: Best TV Chef Book - Europe.

Forma gustului_18-19

 „Forma gustului. Retete din interior spre exterior” de Laura Cosoi va putea fi achizitionata cu autograf la eveniment si este deja disponibila pe curteaveche.ro si in librarii.

Partener: Diverta Lipscani

Supa crema de mazare cu linte

coperta

.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate