Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 octombrie 2019
1817 • Se naste Pierre Larousse, pedagog, enciclopedist si editor francez
1905 • Se naste Felix Bloch, fizician elvetian
1908 • Se naste Ilia Mihailovici Frank, fizician rus, laureat al Premiului Nobel
Recomandări
Hamlet și noi - spectacolul care transformă casele de patrimoniu și muzeele în teatre pentru o zi
(Teatru)
Publicul bucurestean este invitat luni, 22 aprilie, de la ora 18:30, la Casa Universitarilor, la HAMLET SI NOI, de W. Shakespeare, un spectacol - laborator de Antoaneta Cojocaru.
Laboratorul de Arta continua seria de spectacole HAMLET SI NOI la Casa Librecht-Filipescu, care gazduieste azi Casa Universitarilor, o cladire marcata de istoriesi unul dintre simbolurile Bucurestiului, cu un imens potential arhitectural si cultural. Primul spectacol HAMLET SI NOI din acest an s-a jucat la Muzeul de Arta Contemporana din Bucuresti, iar urmatoarele reprezentatii vor avea loc in alte doua orase din Romania. 
 
HAMLET SI NOI este un spectacol itinerant care se joaca in case de patrimoniu, muzeesi spatii culturale din Bucuresti si din tara si expune evolutia personajelor lui Shakespeare, oglinda pentru societatea de astazi. Spectacolul inspira prin diversitatea formelor artistice  pe care le pune in scena (teatru, dans, muzica), performanta actorilor si viziunea  regizorala a Antoanetei Cojocaru. In plus, spectatorii vor lua parte la vizionarea unor  proiectii video, care potenteaza jocul actoricesc si evidentiaza ciclicitatea evenimentelor istorice si actualitatea problematicii “a fi sau a nu fi”.
 
Spectatorii vor avea oportunitatea sa vada in scena 20 de actori tineri, vii in simtire, care isi asuma sa puna in scena realitatea pe care o traiesc in România zilei de azi.
 
Proiectul se bucura de participarea lui Adrian Ciobanu, actor al teatrului Bulandra de  peste 26 de ani, recunoscut indeosebi pentru talent, miscarea scenica deosebitasi munca cu care si-a câstigat locul in randul marilor actori români. 
 
Spectacolul va fi insotit de 2 vernisaje a doi artisti care au indragit spectacolul HAMLET SI NOI inca de la primele interactiuni si au creat lucrari care dezvaluie viziunea lor asupra actului artistic - portrete ale actorilor in carbune realizate de Florin Barza si lucrari abstracte, acrilic pe panza, care releva scenele esentiale ale piesei din perspectiva artistei Diana Lemnaru. Expunerea acestor lucrari are in vedere completarea mesajului transmis de spectacol si patrunderea in universul shakespearian.
 
Accesul la spectacol se face pe baza de rezervare prin completarea urmatorului formular: https://docs.google.com/forms/d/1A7bw_gfg4xqqusLHxjQX7xCGGjURn3Dhi19W2Szovws/edit
 
Laboratorul de Arta este o organizatie care are ca scop crearea si promovarea proiectelor culturale de impact din Romania. Printre activitatile in curs de derulare si planurile de viitor ale Laboratorul de Arta se regasesc initiative, precum: spectacole de teatru, cursuri de dezvoltare personala prin arta, evenimente care aduc publicul si artisti impreuna, proiecte de promovare a tinerilor artisti, master class-uri.
 
Proiect co-finantat de AFCN, produs de ASOCIATIA LABORATORUL DE ARTA. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

1

2

6
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate