Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Conferințele de primăvară LəRN aduc la București profesioniști de top ai managementului cultural
(Viață)
Profesionisti de top in management cultural local si international vin la Bucuresti pentru evenimentul ce lanseaza Programul de formare in management cultural al Platformei Avansate de Educatie LeRN. Printre speakerii principali ai Conferintelor de primavara LeRN se numara atat invitati internationali cu nume de referinta: Trevor Davies – director European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017 si Piet Jaspaert – vicepresedinte Europa Nostra, cat si unii dintre cei mai importanti manageri culturali din tara: Simona Neumann – director executiv Asociatia Timisoara 2021 si Stefan Teisanu – director executiv Centrul Cultural Clujean.
Sunt prezenti actori importanti ai scenei culturale bucurestene: Andrei Bortun – owner The Institute, Ioana Ciocan – general manager Pavilionul de Arta Bucuresti – Art Safari, John Varbiu – organizator Summerwell, Magneto Events, Roxana Gamart – cofondator Galeria Mobius si Vlad Tausance – strategist Argo si consultant Fundatia Friends for Friends.

Mihnea Gheorghiu – global digital creative director Publicis Milano si global creative director Diesel vine la Bucuresti pentru o discutie despre impactul publicitatii in cultura contemporana.

Despre proiecte de regenerare urbana ne vor vorbi Doru Frolu – arhitect, co-managing partner The Ark si Tamina Lolev – arhitect, co-fondator Nod Makerspace.

Primul sezon al Conferintelor de primavara LeRN este construit in jurul conceptului Ideas Meeting People si este organizat pe parcursul a doua weekenduri din luna mai, 11-12 mai si 18-19 mai.

Acestea propun managerilor si liderilor din sectorul cultural un format creativ si flexibil de intalniri, tururi ghidate, discutii fata in fata, vizite la muzee, prezentarea si explorarea unor spatii culturale independente din Bucuresti, brunch-uri pop-up si alte intalniri cu invitati din Italia, Belgia, Danemarca si Romania.

Inscrierea la Conferintele de primavara se poate face pana pe 10 mai 2019 la info@lern.ro, in limita celor 60 de locuri disponibile. Taxa de inscriere este de 795 RON si include participarea la conferinte, vizitele private ale centrelor culturale si tururile ghidate din cadrul programului, masa de pranz alaturi de speakerii participanti si taxa de membership care asigura accesul la Comunitatea online LeRN. 
Participantii la Conferintele de primavara L?RN vor beneficia de un discount de 30% din taxa de participare la modulul cu numarul doi al Programului de formare in management cultural – scoala de vara.

Despre Platforma Avansata de Educatie LeRN
Platforma Avansata de Educatie LeRN este initiata de un grup de profesionisti in educatie, comunicare, antreprenoriat, inovatie sociala si cultura, sub umbrela Universitatii Spiru Haret si a Fundatiei Romania de Maine. Platforma LeRN ofera o solutie inovatoare in formarea profesionala a managerilor si liderilor pentru o mai buna integrare pe piata muncii de astazi printr-o serie de trei formate educationale: Programul de Formare in Managementul Cultural, Programul de Formare in Inovare Sociala si Programul de Formare in Coaching si Dezvoltare Personala. Programele LeRN pun accent pe metode creative de formare, pe interactivitate si pe comunicarea directa dintre speaker si participanti. LeRN beneficiaza de parteneriate cu universitati straine, institute culturale si asociatii de business, iar cursurile sunt sustinute de lideri profesionisti romani si straini.

Trevor Davies
Trevor Davies (DK) / Director European Capitals of Culture Copenhagen 1996, Aarhus 2017
Trevor Davies are pasaport de Marea Britanie, dar locuieste in Copenhaga unde conduce Teatrul International din Copenhaga KIT, care, in anii ’80, a initiat un numar mare de evenimente publice revolutionare, precum Festival of Fools. Urbanist la baza, Trevor este un important inovator cultural care a dezvoltat programe culturale mari in Europa, a condus sase organizatii culturale de prestigiu din Danemarca si Marea Britanie, a curatoriat si produs peste 50 de festivaluri internationale de arta. Trevor Davies este autorul proiectului castigator care a desemnat orasul Aarhus Capitala Culturala Europeana in 2017 si a fost consilierul programului de candidatura a Bucurestiului la titlul de Capitala Europeana a Culturii pentru anul 2021. In prezent, principalul proiect de care se ocupa este bienala pentru arta, performance si media in spatiul public, Metropolis, in Copenhaga.

pIET jASPERT.jpg

Piet Jaspaert (BE) / vicepresedinte Europa Nostra 
Cu un background in stiinte politice si sociale, Piet Jaspaert este unul dintre cei trei fondatori ai Zilei Deschise a Monumentelor din Flandra. A initiat si condus Centrul Cultural din Hasselt, a fost Presedinte al Consiliului de Tineret, al Comitetului Consultativ pentru Teatru si al Juriului pentru practici etice in publicitate. Incepand cu anul 2015, Piet Jaspaert este vicepresedintele celei mai importante organizatii europene care lupta pentru prezervarea patrimoniului cultural si natural al Europei si care aduna sub umbrela sa peste 250 de organizatii nonguvernamentale din 40 de tari europene – Europa Nostra.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate