Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
29 noiembrie 2023
1474 • Stefan cel Mare scrie Papei Sixt al IV-lea facând un apel la unitatea cre?tinilor împotriva turcilor
1803 • Se naste Christian Doppler, fizician austriac, descoperitorul efectului care îi poarta numele (d. 1853)
1880 • Se naste N.D. Cocea, scriitor si publicist român (d. 1949)
1924 • Se naste Mihai Mereuta, actor român de teatru si film (d. 2003)
1929 • Comandantul american Richard E.Byrd a survolat, în premiera mondiala, Polul Sud
1938 • Corneliu Zelea Codreanu, Nicadorii (asasinii lui I.G. Duca) si Decemvirii (asasinii lui Mihail Stelescu) sunt asasina?i de jandarmi
Recomandări
Nu lăsa distracția la voia întâmplării! Trubaduro lansează „Random”, un joc unic in România
(Viață)
Trubaduro, hub de entertainment on the go, lanseaza pe 18 aprilie, la Unirea Shopping Center, o experienta LIVE unica in Romania, sub forma unui joc. Random – jocul jocurilor este o combinatie de quiz-uri de cultura generala, logica, perspicacitate, puzzle-uri fizice, probe de echipa si jocuri in duel.
„Ne-am dorit sa cream un joc prin care sa ascutim spiritul competitiv, iar participantii sa-si poata cunoaste mai bine prieteni, familia, colegii de birou, intr-un mod distractiv. Random inseamna o ora si jumatate de joc care imbina abilitati de logica, lucru in echipa si strategie. Pe 18 aprilie, in exclusivitate, la etajul 4 din Unirea Shopping Center, in inima Bucurestiului, Random – jocul jocurilor este gata sa inceapa si promite entertainment 100%. ” – a declarat Paul Cioc, co-fondator Trubaduro.

Regulile jocului:
o    Fiecare editie provoaca maxim 60 de participanti, impartiti in 10 echipe,  la peste o ora jumatate de joc si distractie.
o    Ca totul sa fie cat mai random, exista o aplicatie mobila dedicata jocului prin care fiecare echipa poate contoriza puncte, poate raspunde la intrebari si poate, la randul sau, sa provoace la duel o alta echipa.
o    Punctele sunt extrem de importante, la finalul fiecarei editii o echipa va fi declarata castigatoare, titlu ce-i va aduce si un premiu care va fi anuntat pentru fiecare editie in parte.
o    Jocul, intrebarile si probele se vor schimba constant, tocmai pentru a garanta distractia echipelor noi dar si a celor ce revin la Random.

Primele doua jocuri vor avea lor in zilele de joi (18 aprilie si 25 aprilie), urmand ca datele viitoare exacte sa fie anuntate pe parcurs. Rezervarea locurilor de face prin contact direct cu Trubaduro, pe site, Facebook & Instagram.

Jocul Random este realizat cu sprijinul BCR LEASING, iar premiile pentru primele editii sunt asigurate de crama-boutique Alira.  Avanpremiera lansarii a avut loc pe 11 aprilie, cu sustinerea BCR LEASING, Alira, dar si Pepsi si Doritos.

joc RANDOM

Despre Trubaduro
Trubaduro – hub de entertainment on the go a aparut in August 2017 din nevoia de divertisment a orasului.
Pana in prezent in portofoliul Trubaduro exista jocul 100% interactiv Dinner with Murder ce se joaca in continuare la Distrikt 42, comedia Incident la Granita ce se joaca in coproductie cu Teatrul de Arta Bucuresti si, evenimentele corporate – teambuilding create special pentru companii.
Site: www.trubadu.ro

Despre Unirea Shopping Center
Magazinul Unirea Shopping Center, centrul comercial care detine doua centre comerciale – in Bucuresti si in Brasov – reprezinta unul dintre primele mall-uri din Romania, renumite pentru pozitionarea lor si pentru facilitatile oferite clientilor si investitorilor.
Unirea Shopping Center este intr-o continua evolutie oferind, chiar in centrul orasului, magazine de top in Fashion si Beauty, Bijuterii, IT&C, Accesorii si Decoratiuni, dar si servicii de optica, supermarket si multe altele.
Etajul 4 este reprezentat de zona de relaxare. O selectie de restaurante formeaza aria de Food Court, in timp ce zona Lasermax promite distractie pentru toate varstele. Magazinul Unirea Shoping Center beneficiaza de propria parcare etajata pe 6 nivele, iar caile de acces de la metroul „Piata Unirii“ sunt situate exact in interiorul magazinului, acest lucru facilitand fluxul constant al clientilor.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate