Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Urban Talks vine la București pe 10-12 mai!
(Viață)
Cea de-a patra editie a conferintei Urban Talks va avea loc pe 10 mai, la POINT Hub in Bucuresti, fiind rezultatul unui parteneriat inovator care reuneste UrbanizeHub Romania, Banca Mondiala si Ambasada Olandei. A doua componenta importanta a evenimentului, Hackathon-ul de Inovare Urbana, va avea loc pe 11 si 12 mai la Mindspace Pipera.
In cadrul hackathon-ului, singurul de acest tip din Romania, vom cauta solutii concrete la problemele identificate in timpul conferintelor Urban Talks.

Urban Talks este singurul eveniment din Romania care discuta despre viitorul oraselor dincolo de conceptul de „Smart City”. Speakeri internationali si experti de la Banca Mondiala si din administratiile locale vor dezbate alaturi de participanti si vor prezenta studii de caz cu proiecte de succes din orase din Romania si din strainatate.
Vom discuta pe larg despre mobilitatea urbana, o provocare majora pentru toate orasele, in special cele de mari dimensiuni, dar si despre ideea de „Future Cities”, pentru a afla ce elemente specifice vor defini orasele viitorului.
In cadrul Urban Talks Bucuresti vom lansa si 3 rapoarte: Romania Metropolitana, Ghidul de Bune Practici in Dezvoltarea Urbana, Ghidul pentru Investitori.


„Cand vorbim despre viitorul oraselor, ne gandim mereu la tehnologie, la orase „smart”. Dar credem ca un oras trebuie sa fie mult mai mult decat bine tehnologizat. Trebuie sa fie un oras sustenabil, un oras creativ, un oras in care sa iti doresti sa locuiesti. Cum construim aceste orase? Pentru asta am creat Urban Talks, din cate stim noi un proiect unic in Europa”
spune Gratian Mihailescu, initiatorul proiectului si fondator UrbanizeHub.

Conferinta Urban Talks - 10 mai - POINT Hub

?    -> Vorbitori de la Banca Mondiala si Comisia Europeana
?    -> Experti internationali din Olanda, Suedia si SUA
?    -> Orase inteligente // Orase durabile // Orase creative
?    -> Lansarea a 3 rapoarte: Romania Metropolitana, Ghidul de Bune Practici in Dezvoltarea Urbana, Ghidul pentru Investitori

Hackathon-ul pentru Inovare Urbana va fi un loc in care programatorii intalnesc arhitecti, experti in domeniul mediului, urbanism si mobilitatii urbane si pot genera solutii pentru orasele noastre.

Premii in valoare de 3.000 de euro vor fi oferite celor mai ingenioase solutii pentru orase inteligente si durabile. in acest an, un premiu special va fi dedicat mobilitatii urbane in zona Pipera. Premiul mare oferit de Ambasada Olandei va merge spre o solutie pentru mobilitatea urbana.

Evenimentul este destinat tuturor celor care si doresc sa se implice in dezvoltarea oraselor lor: membri ai administratiei publice, lideri de business, membri ai unor organizatii civice.
Acestia vor putea invata din studii de caz internationale, se vor putea conecta si vor lucra impreuna pentru a gasi solutii la probleme cu care ne confruntam cu totii.
 
Vino alaturi de noi sa modelam impreuna viitorul oraselor. Vino la Urban Talks sa fii parte din comunitatea noastra. Cei care vor sa participe la conferinEa si/sau la hackathon se pot inscrie pe site-ul evenimentului: http://urban-talks.com/

56764510_2284148268338950_3718780317796925440_n
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate