Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Rezervă cele mai noi volume din colecția Poveștile Cristinei și poți să primești cărți pe viață
(Literatură)
„Tup si Padurea incremenita” de Alex Donovici, cu ilustratii de Stela Damaschin-Popa si „Intamplari vindecatoare”, de Cristina si Alex Donovici, ilustrata de Cristiana Radu, sunt cele mai noi carti din colectia Povestile Cristinei, disponibile pentru precomanda in perioada 10-24 mai, pe curteaveche.ro.
De asemenea, faimosul personaj Tup a primit de azi alte „hainute” de la ilustratoarea Stela Damaschin-Popa, celelalte doua carti, „Tup, imposibil e doar un cuvant” si „Tup, salvatoarea iernii” fiind de acum disponibile intr-o varianta reeditata, mult mai atractiva pentru cei mici. Si de acum toate cele trei carti cu minunatele aventuri ale lui Tup, cel mai indragit personaj, pot fi achizitionate impreuna intr-o cutie cadou.

Curtea Veche Publishing, alaturi de Cristina si Alex Donovici au pregatit o surpriza pentru fanii Povestilor Cristinei: cinci Bilete de Aur! Castigatorul biletului va primi pe viata toate cartile care au aparut sau urmeaza sa apara in colectia „Povestile Cristinei” si va fi invitat de onoare la toate evenimentele organizate de Povestile Cristinei si Curtea Veche Publishing - lansari, concerte, spectacole si un tur privat al editurii. Asa ca fie ca ai comandat unul dintre cele trei volume Tup, setul special sau „Intamplari vindecatoare” in perioada de precomanda, ai sansa sa fii unul dintre marii nostrii castigatori.

Tup3_Preview carte site 600x770_lateral

Tup si Padurea incremenita” de Alex Donovici, ilustrata de Stela Damaschin-Popa, deja cunoscuta pentru seria tup, e un bun prilej de a reintalni personajele dragi din cartile anterioare. insa cititorul va fi surprins sa le revada intr-o ipostaza mai putin fericita, cazute sub vraja jocurile pe calculator si a „tipsurilor”, cu sanatatea subrezita si cu vointa anesteziata. Incercarea disperata a lui Ttup de a le salva este o excelenta lectie despre ce inseamna prietenia adevarata si o invitatie de a crede pana la capat nu numai in tine, ci si in ceilalti. Iar victoria neasteptata in confruntarea cu Bosu’ Lacusta este ilustrativa pentru faptul ca iertarea, nu razbunarea, este singura cale prin care binele poate invinge cu adevarat raul. 

Intamplari vindecatoare_Preview carte site 600x770_lateral

Povestile cuprinse in „Intamplari vindecatoare” de Cristina si Alex Donovici sunt, inainte de toate, o invitatie de a intra intr-o lume miraculoasa, fermecator ilustrata de Cristiana Radu, o lume populata de soricei nastrusnici, ciupercute poznase, dovlecei vorbitori sau sirene jucause de la care copii au mereu o lectie de invatat. Desi destul de diferite intre ele prin subiectele abordate si prin personajele carora le dau viata, toate povestile sunt, de fapt, fete ale aceleiasi monede; sau, pentru a folosi drept metafora titlul uneia dintre ele, fatete ale aceluiasi „cub al fericirii“. Pentru ca toate cuprind lectii importante de viata, foarte folositoare celor mici, ofera raspunsuri la unele dintre cele mai dificile intrebari ale copilariei si  sunt un indemn de a privi mereu dincolo de aparente si de a crede in tine pana la capat.

PovestileCristinei.ro a pornit din dorinta Cristinei si a lui Alex Donovici de a-i oferi fetitei lor povesti gandite pentru vremurile noastre, adaptate atat pentru nevoile parintilor cat si cele ale celor mici. Vrem, nu vrem, mentalitatile se schimba si copiii reactioneaza diferit la povesti. Iar acestea sunt cruciale in dezvoltarea intelectuala si emotionala a lor. si acest lucru il observam abia mai tarziu, cand ajungem sa citim alaturi de ei, ca mai apoi, de ce nu, sa ne citeasca ei noua.

Tup, imposibil e doar un cuvant” si „Tup, salvatoarea iernii”, in variante reeditate, alaturi de „Tup si Padurea incremenita” de Alex Donovici si „intamplari vindecatoare” de Cristina si Alex Donovici, dar si de setul cu cele trei carti din seria Tup sunt disponibile pentru precomanda pe site-ul Curtea Veche Publishing.

Tup_Preview carte site 600x770_lateral

Salvatoarea iernii_lateral site 600x770

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate